Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Hey All,

After finaly getting the build done, after a week or so the Thermaltake fans connected to Thermaltake RGB controllers are all flickering and some fans only have half the lights on. Anyone had something like this happen? Sorry, it is my first time with RGB.

 

Cheers Dave

Link to post
Share on other sites

My first move would be check connections and make sure they’re seated firmly.  It’s not impossible there is just so very much rgb you’re running out of power I guess.  How much rgb is there and what is it connected to?

Life is like a bowl of chocolates: there are all these little crinkly paper cups everywhere.

Link to post
Share on other sites
44 minutes ago, Bombastinator said:

My first move would be check connections and make sure they’re seated firmly.  It’s not impossible there is just so very much rgb you’re running out of power I guess.  How much rgb is there and what is it connected to?

Thanks for the reply.

I have,

9 x 140mm Fans

5 x 120mm Fans

2 x 360mm Distro plates

1 x 500cc Pump reservoir combo

3 x Thermaltake RGB Controllers with sata power

PSU 1250w

 

Cheers Dave

Link to post
Share on other sites
33 minutes ago, JapanDave said:

 

Quote

The controller is capable of handling up to 3 Thermaltake addressable LED products.

Care to elaborate more on how they are wired up? at least on paper you only have enough RGB  controller for 9 TT products.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×