Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

LTT Folding Team's Emergency Response to Covid-19

Go to solution Solved by GOTSpectrum,

This event has ended and I recommend you guys head over to the Folding Community Board for any general folding conversation. 

 

 

3 minutes ago, cyberphy said:

Just makes sure have have it set to "Any Disease" and it will work on Coronavirus when its available 

Thanks, I have it set to that. 

Link to post
Share on other sites
Just now, Spovox said:

No I have not....because I dont know what to set it to.

 

Are you running an intel CPU? 

 

Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, Spovox said:

Im trowing in the towel. My temps are too high. I can do my part to  help fight COVID-19 in a different manner.

if your case bad for airflow, try fold on custom settings or low

Link to post
Share on other sites
1 minute ago, oeris said:

Spoiler: you won't get 1.8M points because you will run out WU
I'm from EU and i have no more WU since America wake up

Too true! I get most of the stuff done very early mornings.

5820K 4.0GHz | NH D15S | 32 GB RAM | RTX 3090 | ASUS PG348Q+MG278Q

 

Link to post
Share on other sites

Hi, this is my first post ever here in LTT, and this is just to say Present! Last week I built my first PC and today it's up and folding, everything thanks to LTT for teaching me tons of stuff related to computers, components and tech.

Link to post
Share on other sites
Just now, ThatExceptionThough said:

Are you running an intel CPU? 

 

Yes a i7 8750H and GTX 2060

Link to post
Share on other sites

Did your test go well?...

 

Get trouble to get a job at first... it's work well for 4h... now my PC is completely idle unable to obtain jobs.

 

14:49:33:ERROR:Receive error: 10053: An established connection was aborted by the software in your host machine.
14:49:49:ERROR:Receive error: 10053: An established connection was aborted by the software in your host machine.
15:07:35:ERROR:Receive error: 10054: An existing connection was forcibly closed by the remote host.

It's not gonna fly if LTT do not have his own Folding server.

Link to post
Share on other sites
Just now, Spovox said:

Yes a i7 8750H and GTX 2060

Then take a look at this video (he uses it for laptops but it works for desktop too). 

 

Link to post
Share on other sites

My GPU slot is resetting periodically. As such I am unable to get past 3%. The folding stops randomly and begins from 0%. Can someone help me out? 

Link to post
Share on other sites
Just now, SuperUserDo said:

My GPU slot is resetting periodically. As such I am unable to get past 3%. The folding stops randomly and begins from 0%. Can someone help me out? 

Check the logs.

 

If your GPU is overlocked, it can sometimes throw out errors working on the project. Too many, and it cancells the project.
You can check the log if it even asks you "Is your system overclocked?", if it produces bad work units.

5820K 4.0GHz | NH D15S | 32 GB RAM | RTX 3090 | ASUS PG348Q+MG278Q

 

Link to post
Share on other sites
10 minutes ago, cyberphy said:

Just makes sure have have it set to "Any Disease" and it will work on Coronavirus when its available 

image.png.a073f7421258c55c983db3e381be61b1.png

CPU: AMD Ryzen 9 3950x @ 4.15 GHz | 41.5 X 99. MHz | L2: 512K
RAM: 65536 MB DDR4-SDRAM @ 1533MHz (16-17-17) | G.SKILL
MB: Gigabyte X570 Aorus Master | F10
GCard: RTX 2080S @ 2010 MHz | 8GB GDDR6 @ 7545 MHz
    RTX 2070 @ 1890 MHz | 8GB GDDR6 @ 6845 MHz

Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, Gallardo006 said:

image.png.a073f7421258c55c983db3e381be61b1.png

Thanks for this information but I already know this

Link to post
Share on other sites
3 minutes ago, Valentyn said:

Check the logs.

 

If your GPU is overlocked, it can sometimes throw out errors working on the project. Too many, and it cancells the project.
You can check the log if it even asks you "Is your system overclocked?", if it produces bad work units.

I did not find any warnings for overclock in the logs. I have this though:

14:58:00:WU01:FS01:0x22:Temperature control disabled. Requirements: single Nvidia GPU, tmax must be < 110 and twait >= 900

I think it is normal to have this.

Link to post
Share on other sites

I still got a WU I finished 3 days ago... Still not been able to upload it... (yes I tried restarting)

Link to post
Share on other sites

Is it normal for a 1050 ti mobile and a i5 7300hq on full power all the time and only getting 160000 a day

fyi its a laptop

Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, SuperUserDo said:

I did not find any warnings for overclock in the logs. I have this though:

14:58:00:WU01:FS01:0x22:Temperature control disabled. Requirements: single Nvidia GPU, tmax must be < 110 and twait >= 900

I think it is normal to have this.

That is start of log and that is okay, leave it for 15-20 min and then put your log in spoiler so we can see what is going on.

Favebook's F@H Stats

Favebook's BOINC Stats

 

CPU i7-8700k (5.0GHz)  Motherboard Aorus Z370 Gaming 7  RAM Vengeance® RGB Pro 16GB DDR4 3200MHz  GPU  Aorus 1080 Ti

Case Carbide Series SPEC-OMEGA  Storage  Samsung Evo 970 1TB & WD Red Pro 10TB

PSU Corsair HX850i  Cooling Custom EKWB loop

 

Display Acer Predator x34 120Hz

Link to post
Share on other sites
2 hours ago, FoldingToFightAnyDiseases said:

Hey my Folding@home is glitching out. It keeps reloading the page and will not fold. Does anybody have a solution? Thx!

It was happening to me because I was using Chrome.  I pasted the page into Microsoft Edge and it was fine.

 

 

Link to post
Share on other sites

Anyone else having issues getting a passkey through email?

Link to post
Share on other sites
Just now, Discipulus1 said:

It was happening to me because I was using Chrome.  I pasted the page into Microsoft Edge and it was fine.

 

 

Or just read the first bloody post in this thread

 

Link to post
Share on other sites
Just now, Discipulus1 said:

It was happening to me because I was using Chrome.  I pasted the page into Microsoft Edge and it was fine.

 

 

You can also use Firefox or Internet Explorer if you dont like Edge

Link to post
Share on other sites
Just now, jakebdb56 said:

Anyone else having issues getting a passkey through email?

it can take a few hours 

Link to post
Share on other sites
Just now, jakebdb56 said:

Anyone else having issues getting a passkey through email?

its on top of page in blue box. there is some issues with passkey. 

Link to post
Share on other sites

Got it - figured the demand is high right now with a ton of new people signing up. 

Link to post
Share on other sites
4 minutes ago, jakebdb56 said:

Anyone else having issues getting a passkey through email?

Reaf the blue bubble at the top please

My Folding Stats - Join the fight against COVID-19 with FOLDING! - If someone has helped you out on the forum don't forget to give them a reaction to say thank you!

 

The only true wisdom is in knowing you know nothing. - Socrates
 

Please put as much effort into your question as you expect me to put into answering it. 

 

  • CPU
    Ryzen 7 1700 3GHz 8-Core Processor @ 4Ghz
  • Motherboard
    GA-AX370-GAMING 5
  • RAM
    DOMINATOR Platinum 16GB (2 x 8GB) @ 3400mhz
  • GPU
    Aorus GTX 1080 Waterforce
  • Case
    Cooler Master - MasterCase H500P
  • Storage
    Western Digital Black 250GB, Seagate BarraCuda 1TB x2
  • PSU
    EVGA Supernova 1000w 
  • Display(s)
    BenQ - XL2430(144hz), Dell 24" portrait
  • Cooling
    MasterLiquid Lite 240
Link to post
Share on other sites
6 minutes ago, jakebdb56 said:

Anyone else having issues getting a passkey through email?

It took me a day. It will be ok, especially if you have more of a unique name

CPU: AMD Ryzen 9 3950x @ 4.15 GHz | 41.5 X 99. MHz | L2: 512K
RAM: 65536 MB DDR4-SDRAM @ 1533MHz (16-17-17) | G.SKILL
MB: Gigabyte X570 Aorus Master | F10
GCard: RTX 2080S @ 2010 MHz | 8GB GDDR6 @ 7545 MHz
    RTX 2070 @ 1890 MHz | 8GB GDDR6 @ 6845 MHz

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.


×