Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

LTT Folding Team's Emergency Response to Covid-19

Go to solution Solved by GOTSpectrum,

This event has ended and I recommend you guys head over to the Folding Community Board for any general folding conversation. 

 

 

Oh, thanks. Been waiting for one for about an hour.

Aware of the server overload and complaints though.

Link to post
Share on other sites
4 minutes ago, LIGISTX said:

If a slot has no job for 30 mins to an hour, pause for a few minutes and then restart. That will kick it to try and get a new server and WU's :)

Yea thats what i do, sometimes it works. Thanks for the tip though.

Link to post
Share on other sites

i seen the video by LTT and figured i'd add on what i could to help, even though my pc is a bit of an outdated potato

 

might as well see how well a 2013 A8 + apu preforms

Link to post
Share on other sites
1 minute ago, Plexas said:

Yea thats what i do, sometimes it works. Thanks for the tip though.

Yea, is just hard right now. The servers are being hit incredibly hard, thus why Linus is looking to open up some of his 10 GB pipe to the cause!

Rig: i9 9900k @ 5Ghz - - Z390 Auros Elite  - - EVGA RTX 2080 XC Ultra @ 2025Mhz - - 4x8GB Vengeance Pro 3000Mhz @ 3600MHz - - Samsung 950 Pro 512 NVMe Boot + Main Programs - - Samsung 830 Pro 256 RAID 0 Lightroom + Photo work - - WD Blue 1 TB SSD for Games - - Corsair RM650i - - Sound BlasterX EA-5 - - EK Supremacy Evo - - XT45 X-Flow 420 + UT60 280 rads - - EK Full Cover GPU Block - - EK XRES RGB PWM - - Fractal Define S2 - - Acer Predator X34 -- Logitech G502 - - Logitech G710+ - - Logitech Z5500 - - Steel Series QcK XXL

 

Headphones/amp/dac: Schiit Lyr 3 - - Fostex TR-X00 - - Sennheiser HD 6xx

 

Homelab/ Media Server: ESXi 6.5 - - 250 GB SSD for VM's/ESXi boot - - FreeNAS 11.3-U2 - - HPE Proliant ML10 Gen 9 backbone - - i3 6100 - - 28 GB ECC - - 10x4 TB WD Red RAID Z2 - - Corsair 750D - - Corsair RM650i - - Dell H310 6Gbps SAS HBA - - Intel RES2SC240 SAS Expander

 

White Lightning (original full watercooled build) - Homelab / Media Server - The Blue Beast (my car and other expensive hobby...) - iPhone Xs - 2018 MacBook Air

Link to post
Share on other sites
Just now, LIGISTX said:

Yea, is just hard right now. The servers are being hit incredibly hard, thus why Linus is looking to open up some of his 10 GB pipe to the cause!

Really curious about how that works, gonna be a fun video!

Link to post
Share on other sites
2 hours ago, KingofRome said:

Ok, so maybe someone of you guys can help me, i tried for about 2 days to get f@h working, but the only thing i get is error messages, here is my last log file:

 


*********************** Log Started 2020-03-22T17:56:51Z ***********************
17:56:51:************************* Folding@home Client *************************
17:56:51:        Website: https://foldingathome.org/
17:56:51:      Copyright: (c) 2009-2018 foldingathome.org
17:56:51:         Author: Joseph Coffland <joseph@cauldrondevelopment.com>
17:56:51:           Args: --open-web-control
17:56:51:         Config: H:\FAH\config.xml
17:56:51:******************************** Build ********************************
17:56:51:        Version: 7.5.1
17:56:51:           Date: May 11 2018
17:56:51:           Time: 13:06:32
17:56:51:     Repository: Git
17:56:51:       Revision: 4705bf53c635f88b8fe85af7675557e15d491ff0
17:56:51:         Branch: master
17:56:51:       Compiler: Visual C++ 2008
17:56:51:        Options: /TP /nologo /EHa /wd4297 /wd4103 /Ox /MT
17:56:51:       Platform: win32 10
17:56:51:           Bits: 32
17:56:51:           Mode: Release
17:56:51:******************************* System ********************************
17:56:51:            CPU: AMD Ryzen 9 3900X 12-Core Processor
17:56:51:         CPU ID: AuthenticAMD Family 23 Model 113 Stepping 0
17:56:51:           CPUs: 24
17:56:51:         Memory: 31.92GiB
17:56:51:    Free Memory: 23.81GiB
17:56:51:        Threads: WINDOWS_THREADS
17:56:51:     OS Version: 6.2
17:56:51:    Has Battery: false
17:56:51:     On Battery: false
17:56:51:     UTC Offset: 1
17:56:51:            PID: 15948
17:56:51:            CWD: H:\FAH
17:56:51:             OS: Windows 10 Enterprise
17:56:51:        OS Arch: AMD64
17:56:51:           GPUs: 1
17:56:51:          GPU 0: Bus:11 Slot:0 Func:0 NVIDIA:8 TU104 [GeForce RTX 2080 Rev. A]
17:56:51:                 10068
17:56:51:  CUDA Device 0: Platform:0 Device:0 Bus:11 Slot:0 Compute:7.5 Driver:10.2
17:56:51:OpenCL Device 0: Platform:0 Device:0 Bus:11 Slot:0 Compute:1.2 Driver:442.74
17:56:51:  Win32 Service: false
17:56:51:***********************************************************************
17:56:51:<config>
17:56:51:  <!-- Folding Core -->
17:56:51:  <checkpoint v='10'/>
17:56:51:
17:56:51:  <!-- Network -->
17:56:51:  <proxy v=':8080'/>
17:56:51:
17:56:51:  <!-- Slot Control -->
17:56:51:  <pause-on-battery v='false'/>
17:56:51:  <power v='full'/>
17:56:51:
17:56:51:  <!-- User Information -->
17:56:51:  <passkey v='********************************'/>
17:56:51:  <team v='223518'/>
17:56:51:  <user v='KingofRome'/>
17:56:51:
17:56:51:  <!-- Folding Slots -->
17:56:51:  <slot id='0' type='CPU'/>
17:56:51:  <slot id='1' type='GPU'/>
17:56:51:</config>
17:56:51:Trying to access database...
17:56:51:Successfully acquired database lock
17:56:51:Enabled folding slot 00: READY cpu:23
17:56:51:Enabled folding slot 01: READY gpu:0:TU104 [GeForce RTX 2080 Rev. A] 10068
17:56:51:WARNING:WU01:Missing data files, dumping
17:56:51:WU01:FS01:Cleaning up
17:56:51:WU00:FS00:Connecting to 65.254.110.245:8080
17:56:51:WU01:FS01:Connecting to 65.254.110.245:8080
17:56:52:WARNING:WU01:FS01:Failed to get assignment from '65.254.110.245:8080': No WUs available for this configuration
17:56:52:WU01:FS01:Connecting to 18.218.241.186:80
17:56:52:WARNING:WU00:FS00:Failed to get assignment from '65.254.110.245:8080': No WUs available for this configuration
17:56:52:WU00:FS00:Connecting to 18.218.241.186:80
17:56:53:WARNING:WU00:FS00:Failed to get assignment from '18.218.241.186:80': No WUs available for this configuration
17:56:53:ERROR:WU00:FS00:Exception: Could not get an assignment
17:56:53:WARNING:WU01:FS01:Failed to get assignment from '18.218.241.186:80': No WUs available for this configuration
17:56:53:ERROR:WU01:FS01:Exception: Could not get an assignment
17:56:53:WU00:FS00:Connecting to 65.254.110.245:8080
17:56:53:WU01:FS01:Connecting to 65.254.110.245:8080
17:56:54:WARNING:WU01:FS01:Failed to get assignment from '65.254.110.245:8080': No WUs available for this configuration
17:56:54:WU01:FS01:Connecting to 18.218.241.186:80
17:56:54:WARNING:WU00:FS00:Failed to get assignment from '65.254.110.245:8080': No WUs available for this configuration
17:56:54:WU00:FS00:Connecting to 18.218.241.186:80
17:56:54:WARNING:WU00:FS00:Failed to get assignment from '18.218.241.186:80': No WUs available for this configuration
17:56:54:ERROR:WU00:FS00:Exception: Could not get an assignment
17:56:54:WARNING:WU01:FS01:Failed to get assignment from '18.218.241.186:80': No WUs available for this configuration
17:56:54:ERROR:WU01:FS01:Exception: Could not get an assignment
17:57:53:WU00:FS00:Connecting to 65.254.110.245:8080
17:57:53:WU01:FS01:Connecting to 65.254.110.245:8080
17:57:54:WARNING:WU00:FS00:Failed to get assignment from '65.254.110.245:8080': No WUs available for this configuration
17:57:54:WU00:FS00:Connecting to 18.218.241.186:80
17:57:54:WARNING:WU01:FS01:Failed to get assignment from '65.254.110.245:8080': No WUs available for this configuration
17:57:54:WU01:FS01:Connecting to 18.218.241.186:80
17:57:54:WARNING:WU00:FS00:Failed to get assignment from '18.218.241.186:80': No WUs available for this configuration
17:57:54:ERROR:WU00:FS00:Exception: Could not get an assignment
17:57:54:WARNING:WU01:FS01:Failed to get assignment from '18.218.241.186:80': No WUs available for this configuration
17:57:54:ERROR:WU01:FS01:Exception: Could not get an assignment
17:59:30:WU00:FS00:Connecting to 65.254.110.245:8080
17:59:31:WU01:FS01:Connecting to 65.254.110.245:8080
17:59:31:WARNING:WU00:FS00:Failed to get assignment from '65.254.110.245:8080': No WUs available for this configuration
17:59:31:WU00:FS00:Connecting to 18.218.241.186:80
17:59:31:WU01:FS01:Assigned to work server 128.252.203.10
17:59:31:WU01:FS01:Requesting new work unit for slot 01: READY gpu:0:TU104 [GeForce RTX 2080 Rev. A] 10068 from 128.252.203.10
17:59:31:WU01:FS01:Connecting to 128.252.203.10:8080
17:59:31:WU00:FS00:Assigned to work server 155.247.164.213
17:59:31:WU00:FS00:Requesting new work unit for slot 00: READY cpu:23 from 155.247.164.213
17:59:31:WU00:FS00:Connecting to 155.247.164.213:8080
17:59:32:WU00:FS00:Downloading 1.24MiB
17:59:33:WU00:FS00:Download complete
17:59:33:WU00:FS00:Received Unit: id:00 state:DOWNLOAD error:NO_ERROR project:14308 run:3 clone:499 gen:21 core:0xa7 unit:0x000000179bf7a4d55e66c3c90d4b0bd5
17:59:33:WU00:FS00:Downloading core from http://cores.foldingathome.org/v7/win/64bit/avx/Core_a7.fah
17:59:33:WU00:FS00:Connecting to cores.foldingathome.org:80
17:59:33:ERROR:WU00:FS00:Exception: Failed reading core package header.
17:59:52:WARNING:WU01:FS01:WorkServer connection failed on port 8080 trying 80
17:59:52:WU01:FS01:Connecting to 128.252.203.10:80
18:00:08:ERROR:WU01:FS01:Exception: 10001: Server responded: HTTP_BAD_GATEWAY
18:00:33:WU00:FS00:Downloading core from http://cores.foldingathome.org/v7/win/64bit/avx/Core_a7.fah
18:00:33:WU00:FS00:Connecting to cores.foldingathome.org:80
18:00:33:ERROR:WU00:FS00:Exception: Failed reading core package header.
18:02:08:WU01:FS01:Connecting to 65.254.110.245:8080
18:02:08:WARNING:WU01:FS01:Failed to get assignment from '65.254.110.245:8080': No WUs available for this configuration
18:02:08:WU01:FS01:Connecting to 18.218.241.186:80
18:02:10:WU00:FS00:Downloading core from http://cores.foldingathome.org/v7/win/64bit/avx/Core_a7.fah
18:02:10:WU00:FS00:Connecting to cores.foldingathome.org:80
18:02:10:ERROR:WU00:FS00:Exception: Failed reading core package header.
18:02:12:WARNING:WU01:FS01:Failed to get assignment from '18.218.241.186:80': No WUs available for this configuration
18:02:12:ERROR:WU01:FS01:Exception: Could not get an assignment
18:04:47:WU00:FS00:Downloading core from http://cores.foldingathome.org/v7/win/64bit/avx/Core_a7.fah
18:04:47:WU00:FS00:Connecting to cores.foldingathome.org:80
18:04:48:ERROR:WU00:FS00:Exception: Failed reading core package header.
18:06:22:WU01:FS01:Connecting to 65.254.110.245:8080
18:06:23:WARNING:WU01:FS01:Failed to get assignment from '65.254.110.245:8080': No WUs available for this configuration
18:06:23:WU01:FS01:Connecting to 18.218.241.186:80
18:06:23:WARNING:WU01:FS01:Failed to get assignment from '18.218.241.186:80': No WUs available for this configuration
18:06:23:ERROR:WU01:FS01:Exception: Could not get an assignment
18:09:02:WU00:FS00:Downloading core from http://cores.foldingathome.org/v7/win/64bit/avx/Core_a7.fah
18:09:02:WU00:FS00:Connecting to cores.foldingathome.org:80
18:09:02:ERROR:WU00:FS00:Exception: Failed reading core package header.
18:13:14:WU01:FS01:Connecting to 65.254.110.245:8080
18:13:14:WARNING:WU01:FS01:Failed to get assignment from '65.254.110.245:8080': No WUs available for this configuration
18:13:14:WU01:FS01:Connecting to 18.218.241.186:80
18:13:15:WARNING:WU01:FS01:Failed to get assignment from '18.218.241.186:80': No WUs available for this configuration
18:13:15:ERROR:WU01:FS01:Exception: Could not get an assignment
18:15:53:WU00:FS00:Downloading core from http://cores.foldingathome.org/v7/win/64bit/avx/Core_a7.fah
18:15:53:WU00:FS00:Connecting to cores.foldingathome.org:80
18:15:53:ERROR:WU00:FS00:Exception: Failed reading core package header.
18:24:19:WU01:FS01:Connecting to 65.254.110.245:8080
18:24:20:WARNING:WU01:FS01:Failed to get assignment from '65.254.110.245:8080': No WUs available for this configuration
18:24:20:WU01:FS01:Connecting to 18.218.241.186:80
18:24:20:WARNING:WU01:FS01:Failed to get assignment from '18.218.241.186:80': No WUs available for this configuration
18:24:20:ERROR:WU01:FS01:Exception: Could not get an assignment
18:26:59:WU00:FS00:Downloading core from http://cores.foldingathome.org/v7/win/64bit/avx/Core_a7.fah
18:26:59:WU00:FS00:Connecting to cores.foldingathome.org:80
18:26:59:ERROR:WU00:FS00:Exception: Failed reading core package header.
18:42:16:WU01:FS01:Connecting to 65.254.110.245:8080
18:42:16:WU01:FS01:Assigned to work server 140.163.4.231
18:42:16:WU01:FS01:Requesting new work unit for slot 01: READY gpu:0:TU104 [GeForce RTX 2080 Rev. A] 10068 from 140.163.4.231
18:42:16:WU01:FS01:Connecting to 140.163.4.231:8080
18:44:10:WU01:FS01:Downloading 11.98MiB
18:44:16:WU01:FS01:Download 2.09%
18:44:22:WU01:FS01:Download 10.96%
18:44:32:WU01:FS01:Download 96.54%
18:44:32:WU01:FS01:Download complete
18:44:32:WU01:FS01:Received Unit: id:01 state:DOWNLOAD error:NO_ERROR project:11747 run:0 clone:543 gen:7 core:0x22 unit:0x000000118ca304e75e6a7fc74dde3f6a
18:44:32:WU01:FS01:Downloading core from http://cores.foldingathome.org/v7/win/64bit/Core_22.fah
18:44:32:WU01:FS01:Connecting to cores.foldingathome.org:80
18:44:33:ERROR:WU01:FS01:Exception: Failed reading core package header.
18:44:56:WU00:FS00:Downloading core from http://cores.foldingathome.org/v7/win/64bit/avx/Core_a7.fah
18:44:56:WU00:FS00:Connecting to cores.foldingathome.org:80
18:44:56:ERROR:WU00:FS00:Exception: Failed reading core package header.
18:45:33:WU01:FS01:Downloading core from http://cores.foldingathome.org/v7/win/64bit/Core_22.fah
18:45:33:WU01:FS01:Connecting to cores.foldingathome.org:80
18:45:33:ERROR:WU01:FS01:Exception: Failed reading core package header.
18:47:10:WU01:FS01:Downloading core from http://cores.foldingathome.org/v7/win/64bit/Core_22.fah
18:47:10:WU01:FS01:Connecting to cores.foldingathome.org:80
18:47:10:ERROR:WU01:FS01:Exception: Failed reading core package header.
18:49:47:WU01:FS01:Downloading core from http://cores.foldingathome.org/v7/win/64bit/Core_22.fah
18:49:47:WU01:FS01:Connecting to cores.foldingathome.org:80
18:49:47:ERROR:WU01:FS01:Exception: Failed reading core package header.
18:54:01:WU01:FS01:Downloading core from http://cores.foldingathome.org/v7/win/64bit/Core_22.fah
18:54:01:WU01:FS01:Connecting to cores.foldingathome.org:80
18:54:02:ERROR:WU01:FS01:Exception: Failed reading core package header.
19:00:53:WU01:FS01:Downloading core from http://cores.foldingathome.org/v7/win/64bit/Core_22.fah
19:00:53:WU01:FS01:Connecting to cores.foldingathome.org:80
19:00:53:ERROR:WU01:FS01:Exception: Failed reading core package header.
19:11:58:WU01:FS01:Downloading core from http://cores.foldingathome.org/v7/win/64bit/Core_22.fah
19:11:58:WU01:FS01:Connecting to cores.foldingathome.org:80
19:11:59:ERROR:WU01:FS01:Exception: Failed reading core package header.
19:13:58:WU00:FS00:Downloading core from http://cores.foldingathome.org/v7/win/64bit/avx/Core_a7.fah
19:13:58:WU00:FS00:Connecting to cores.foldingathome.org:80
19:13:58:ERROR:WU00:FS00:Exception: Failed reading core package header.
19:29:55:WU01:FS01:Downloading core from http://cores.foldingathome.org/v7/win/64bit/Core_22.fah
19:29:55:WU01:FS01:Connecting to cores.foldingathome.org:80
19:29:55:ERROR:WU01:FS01:Exception: Failed reading core package header.
19:58:57:WU01:FS01:Downloading core from http://cores.foldingathome.org/v7/win/64bit/Core_22.fah
19:58:57:WU01:FS01:Connecting to cores.foldingathome.org:80
19:58:58:ERROR:WU01:FS01:Exception: Failed reading core package header.
20:00:57:WU00:FS00:Downloading core from http://cores.foldingathome.org/v7/win/64bit/avx/Core_a7.fah
20:00:57:WU00:FS00:Connecting to cores.foldingathome.org:80
20:00:57:ERROR:WU00:FS00:Exception: Failed reading core package header.
20:45:56:WU01:FS01:Downloading core from http://cores.foldingathome.org/v7/win/64bit/Core_22.fah
20:45:56:WU01:FS01:Connecting to cores.foldingathome.org:80
20:45:56:ERROR:WU01:FS01:Exception: Failed reading core package header.
21:16:57:WU00:FS00:Downloading core from http://cores.foldingathome.org/v7/win/64bit/avx/Core_a7.fah
21:16:57:WU00:FS00:Connecting to cores.foldingathome.org:80
21:16:58:ERROR:WU00:FS00:Exception: Failed reading core package header.
21:35:49:Clean exit

 

So, i dont know what to do anymore, installed f@h new, rebooted the system, made sure all drivers are up to date, made an exception in my firewall (what shouldnt be a problem, cause i can access the files manually through my browser, and it seemed to have downloaded something).

 

Thank you guys, and greetings from Germany
 

 

 

if you browser you copy "http://cores.foldingathome.org/v7/win/64bit/avx/Core_a7.fah" can you download the file?

I just tested and I could...

 

 

 

Link to post
Share on other sites

booting up some old and new laptops I had laying around... tied them to one workstation for remote control. I'm just here to fight this, not for the keys or anything else (though i'd be happy if I did win anything) as long as we find a cure or a means to stop this disease, is my ultimate goal for now.

 

Being under Quarantine for the next 10 days is going to be... slow...

image.thumb.png.8c2853e94608efd185c215b766854641.png

Link to post
Share on other sites

Damn, wish I didnt break my old XP. It could have been of some use about now.

Link to post
Share on other sites

Just ran a job and seems to have ended.  Now nothing.  That normal or are there bottlenecks in receiving jobs due to the high traffic?

Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, SlurmWorm said:

Just ran a job and seems to have ended.  Now nothing.  That normal or are there bottlenecks in receiving jobs due to the high traffic?

The traffic is very high right now. It's normal to be doing nothing after one job is done. My i3-4130 PC finished one an hour ago, and was idling for around 30 mins before it received a new job.

Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, SlurmWorm said:

Just ran a job and seems to have ended.  Now nothing.  That normal or are there bottlenecks in receiving jobs due to the high traffic?

Servers are overloaded, yeah. Been waiting about an hour, hour and a half for one, cant even get a server now.

Link to post
Share on other sites

Glad I got in some WU's early before everyone showed up. I havent had a WU for at least 8 hours lol

Link to post
Share on other sites

kindof funny how the arrangement is...

  • Local host is my main PC, Ryzen 3700X with a GTX 1080
  • 2nd PC is a old HP laptop 2740p with a 1st gen i7 and 8gb of ram, 120gb SSD
  • 3rd PC is a mid age HP laptop 810G2 with a 4th gen i7 and 12gb of ram, 256gb SSD
  • 4th PC is a 2017 model of the Samsung Notebook 9 pro with 16gb of ram, intel 7th gen i7 with a RX 540 graphics
Link to post
Share on other sites

Anyone else having trouble getting a passkey. Been waiting for an email for over 2 hours now. Checked my spam and everything but still nothing.

Link to post
Share on other sites
Just now, Isaac Povey said:

Anyone else having trouble getting a passkey. Been waiting for an email for over 2 hours now. Checked my spam and everything but still nothing.

Most are. Servers overloaded.

I cant even get a server at all at the moment.

Link to post
Share on other sites
Just now, Isaac Povey said:

Anyone else having trouble getting a passkey. Been waiting for an email for over 2 hours now. Checked my spam and everything but still nothing.

I know folks who have been waiting since thursday.... Just give it time, they are working on getting the WU's created and servers for WU's up and running as priority, they will get to the passkey and stats servers after :)

Rig: i9 9900k @ 5Ghz - - Z390 Auros Elite  - - EVGA RTX 2080 XC Ultra @ 2025Mhz - - 4x8GB Vengeance Pro 3000Mhz @ 3600MHz - - Samsung 950 Pro 512 NVMe Boot + Main Programs - - Samsung 830 Pro 256 RAID 0 Lightroom + Photo work - - WD Blue 1 TB SSD for Games - - Corsair RM650i - - Sound BlasterX EA-5 - - EK Supremacy Evo - - XT45 X-Flow 420 + UT60 280 rads - - EK Full Cover GPU Block - - EK XRES RGB PWM - - Fractal Define S2 - - Acer Predator X34 -- Logitech G502 - - Logitech G710+ - - Logitech Z5500 - - Steel Series QcK XXL

 

Headphones/amp/dac: Schiit Lyr 3 - - Fostex TR-X00 - - Sennheiser HD 6xx

 

Homelab/ Media Server: ESXi 6.5 - - 250 GB SSD for VM's/ESXi boot - - FreeNAS 11.3-U2 - - HPE Proliant ML10 Gen 9 backbone - - i3 6100 - - 28 GB ECC - - 10x4 TB WD Red RAID Z2 - - Corsair 750D - - Corsair RM650i - - Dell H310 6Gbps SAS HBA - - Intel RES2SC240 SAS Expander

 

White Lightning (original full watercooled build) - Homelab / Media Server - The Blue Beast (my car and other expensive hobby...) - iPhone Xs - 2018 MacBook Air

Link to post
Share on other sites

Adding my 8700K/Vega 64, server with A10 7850K/HD7950, and a flip with a i7 870 and GTX 780 in tonight!

Helpful Links: PSU Tier List 4.0 | Why not group reg? | Avoid the EVGA G3 | EVGA BR/BT? no. noooo. | buy (almost) anything except focus

 

Helios EVO (Main):

Intel Core™ i7-8700K (Won at LTX, signed by Dennis) | 16GB G.Skill Ripjaws V DDR4-3200 | GIGABYTE Z370 AORUS GAMING 5 | Sapphire NITRO+ AMD RX VEGA 64 | NZXT H510 | GIGABYTE G750H PSU | MasterLiquid ML240L

(Planned upgrades: RTX 3070? RX 6700XT?)

 

Pacific Spirit XT - Server

Intel Core™ i7-4720HQ | GIGABYTE GA-H81M-S2PV | 16GB Kingston HyperX DDR3-1866 | Intel "UrFPSGon" HD Graphics 4600 | Define C TG | Corsair CX450M

 

Spare Laptop (HP Elitebook 850 G2)/Gaming Laptop (Legion Y7000)/Old Server

Spoiler

Elitebook: i7 5500U | 8GB DDR3L-1333 | 500GB SAMSUNG 860 Evo | AMD R7 M260 (I found this in a garbage bin at the airport)

Legion: i5 8300H | 16GB RAM | 256GB SSD | 1TB HDD | 1050 Ti | Power Brick

Old Server: FX8120 | ASUS M4A89GTD PRO/USB3 | 8GB Chinese RAM | Radeon HD 5000 Series iGPU | 4TB HDD | 275GB SSD


 

Intel is bringing DDR4 to the mainstream with the Intel® Core™ i5 6600K and i7 6700K processors. Learn more by clicking the link in the description below.

Link to post
Share on other sites
5 hours ago, Favebook said:

CC affects PPD much more, but lowering your memory speed can affect PPD, if you are a real enthusiast, I recommend you to OC CC as far as possible, then pull it back by two decrements (usually around 20-30 CC) and put your memory clock on stock or somewhere between +50 and +200. That is however for newer cards and usually Nvidia.

 

For AMD side, you really gotta be careful with that CC as a little bit too much of it can cause a heck of a lot of problems. My RX580 8gb ran at something about 1450CC if I remember correctly, but pushing it to 1500 CC would cause it to drop WUs from time to time.

1500 is a no-go, under furmark the VRM got pretty hot and the card was pulling some insane wattage numbers. I know furmark isn't realistic but it is the possible worst case that could happen thermally. The highest stable I was able to get it was around 1480 but I needed to push volts up higher and the drop in efficiency along with the noise just wasn't worth it. I'll hang with 1400 at 1125 for now and leave the memory alone. All day long at stock memory speeds/volts it's thrown two memory errors which is acceptable since it's ECC memory. I expect to have my Vega 56 rig, Foldy Puff Sr up and running this evening now that I'm almost done lapping the IHS and heatsink base.

Link to post
Share on other sites

 

It is getting toasty in here. Stock AMD air cooler.. 

 

 

2020-03-22_22-14-56.png

Link to post
Share on other sites

Joined up. Only got a worker for my GPU, not CPU.

Delid 8600K @ 5GHz | Gigabyte Z370 Aorus Gaming 7 | 16GB Corsair Vengeance RGB | Gigabyte GTX 1080 Gaming G1 | Phantex Enthoo Pro M SE | Samsung 850 EVO 500GB | Crucial MX100 256GB | 3TB Toshiba P300 | Corsair AX750 Custom Sleeved | Dell U2515H | Custom Hardline Tubing: EK Supremacy + 240 Coolstream PE + DDC 3.1 Pump Res Combo/Extended Res/Meyhems Pastel White | Corsair K95 Platinum | Corsair M65 RGB | Bose Speakers + Beyerdynamic DT770 Pro + AKG K240 MkII + Shure 840 | W10 Pro | https://pcpartpicker.com/user/socom_hero/saved/#view=NF74CJ

Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, SOCOM_HERO said:

Joined up. Only got a worker for my GPU, not CPU.

Give it time, they are working on getting WU's for all the new folks trying to help :)

Rig: i9 9900k @ 5Ghz - - Z390 Auros Elite  - - EVGA RTX 2080 XC Ultra @ 2025Mhz - - 4x8GB Vengeance Pro 3000Mhz @ 3600MHz - - Samsung 950 Pro 512 NVMe Boot + Main Programs - - Samsung 830 Pro 256 RAID 0 Lightroom + Photo work - - WD Blue 1 TB SSD for Games - - Corsair RM650i - - Sound BlasterX EA-5 - - EK Supremacy Evo - - XT45 X-Flow 420 + UT60 280 rads - - EK Full Cover GPU Block - - EK XRES RGB PWM - - Fractal Define S2 - - Acer Predator X34 -- Logitech G502 - - Logitech G710+ - - Logitech Z5500 - - Steel Series QcK XXL

 

Headphones/amp/dac: Schiit Lyr 3 - - Fostex TR-X00 - - Sennheiser HD 6xx

 

Homelab/ Media Server: ESXi 6.5 - - 250 GB SSD for VM's/ESXi boot - - FreeNAS 11.3-U2 - - HPE Proliant ML10 Gen 9 backbone - - i3 6100 - - 28 GB ECC - - 10x4 TB WD Red RAID Z2 - - Corsair 750D - - Corsair RM650i - - Dell H310 6Gbps SAS HBA - - Intel RES2SC240 SAS Expander

 

White Lightning (original full watercooled build) - Homelab / Media Server - The Blue Beast (my car and other expensive hobby...) - iPhone Xs - 2018 MacBook Air

Link to post
Share on other sites

Signed up and started running on my gaming desktop. Let's goooooooooooooooooooooooo!

When the son of the deposed king of Nigeria emails you directly, asking for help, you help! His father ran the freaking country! Ok?

Link to post
Share on other sites

Here's a comparison graph showing LinusTechTips vs PC Master Race for daily production.

image.png.d4186982f4e224a2853bd02c37a2efb2.png

CPU: Intel i7 6700k  | Motherboard: Gigabyte Z170x Gaming 5 | RAM: 2x16GB 3000MHz Corsair Vengeance LPX | GPU: Gigabyte Aorus GTX 1080ti | PSU: Corsair RM750x (2018) | Case: BeQuiet SilentBase 800 | Cooler: Corsair H100i AIO | SSD: Samsung 970 Evo 500GB + Samsung 840 500GB + Crucial MX500 2TB | HDD: Seagate Ironwolf 8TB + 2x Seagate Ironwolf 6TB | Monitor: Acer Predator XB271HU + Samsung BX2450

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.


×