Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

This acer monitor is not displaying anything

yjghjhfhjfgjfg.PNG.b8dd56182ce9d716a909426d711f6a97.PNG

Quote me or @Not Wills for a reply!

All my setup below!

Discord: !Wills#6624

 

Current builds:

Main system:

System: AMD ryzen 5 3600 (4.35Ghz, 1.2375V) | Scythe Ninja 5 | Asus ROG B450F | XFX AMD R9 FURY  (1050mhz core, 500mhz memory) | Corsair 1x8GB 2666Mhz DDR4 | Samsung 980 pro 250GB | Corsair 275R Airflow | BeQuiet! Straight power 11 600W 80+ Gold | EZDIY-FAB Black cable extensions | Win 10 PRO |

Setup: LG 42UB820V-ZH | Logitech G502 | Logitech G440 | Royal Kludge RK61 | Neewer boomarm | FiFine 669B | Grado SR80E |

Server:

System: AMD ryzen 3 1200 (stock) | Stock AMD Stealth cooler | Gigabyte B450M GAMING | Zotac Nvidia Geforce GTX 970 dual fan (stock) | Corsair 1x8GB 2666Mhz DDR4 | Some trashy hard drives and a broken Kingston A400 240GB  | Case? What are those! | EVGA 500W 80+ White | Linux Arch with Plasma DE |

Setup: Samsung T24D390S | Dell S2419H | Dell S2419HGF | Lenovo OEM keyboard and mouse combo | Monitor speakers |

Link to post
Share on other sites

Did you cycle the inputs on the monitor?

Main RIg Corsair Air 540, I7 8700k, ASUS ROG Strix Z370-H, G.Skill TridentZ 32GB, EVGA 1080TI SC Black, EVGA 850 GQ, Acer KG251Q 1920x1080@240hz 

 

Spare RIg Corsair Air 540, I7 4770K, Asus Maximus VI Extreme, G.Skill Ares 32Gb, EVGA 1080sc & 1060 SSC, Corsair CX850M, Acer GD235hz 1920x1080@120hz

 

Link to post
Share on other sites

yea, this monitor only works in the bios and windows safe mode. Ive tryed with a intel and amd system a gtx 970 and 1050. many versons of windows and nvidia drivers and reinstallled windows and the drivers multiple times

Quote me or @Not Wills for a reply!

All my setup below!

Discord: !Wills#6624

 

Current builds:

Main system:

System: AMD ryzen 5 3600 (4.35Ghz, 1.2375V) | Scythe Ninja 5 | Asus ROG B450F | XFX AMD R9 FURY  (1050mhz core, 500mhz memory) | Corsair 1x8GB 2666Mhz DDR4 | Samsung 980 pro 250GB | Corsair 275R Airflow | BeQuiet! Straight power 11 600W 80+ Gold | EZDIY-FAB Black cable extensions | Win 10 PRO |

Setup: LG 42UB820V-ZH | Logitech G502 | Logitech G440 | Royal Kludge RK61 | Neewer boomarm | FiFine 669B | Grado SR80E |

Server:

System: AMD ryzen 3 1200 (stock) | Stock AMD Stealth cooler | Gigabyte B450M GAMING | Zotac Nvidia Geforce GTX 970 dual fan (stock) | Corsair 1x8GB 2666Mhz DDR4 | Some trashy hard drives and a broken Kingston A400 240GB  | Case? What are those! | EVGA 500W 80+ White | Linux Arch with Plasma DE |

Setup: Samsung T24D390S | Dell S2419H | Dell S2419HGF | Lenovo OEM keyboard and mouse combo | Monitor speakers |

Link to post
Share on other sites

Then are you using an adapter? 
Also when you tried it on another card it was by itself?

Main RIg Corsair Air 540, I7 8700k, ASUS ROG Strix Z370-H, G.Skill TridentZ 32GB, EVGA 1080TI SC Black, EVGA 850 GQ, Acer KG251Q 1920x1080@240hz 

 

Spare RIg Corsair Air 540, I7 4770K, Asus Maximus VI Extreme, G.Skill Ares 32Gb, EVGA 1080sc & 1060 SSC, Corsair CX850M, Acer GD235hz 1920x1080@120hz

 

Link to post
Share on other sites

no just dvi to dvi. and the gpu was by its self in the systeam

Quote me or @Not Wills for a reply!

All my setup below!

Discord: !Wills#6624

 

Current builds:

Main system:

System: AMD ryzen 5 3600 (4.35Ghz, 1.2375V) | Scythe Ninja 5 | Asus ROG B450F | XFX AMD R9 FURY  (1050mhz core, 500mhz memory) | Corsair 1x8GB 2666Mhz DDR4 | Samsung 980 pro 250GB | Corsair 275R Airflow | BeQuiet! Straight power 11 600W 80+ Gold | EZDIY-FAB Black cable extensions | Win 10 PRO |

Setup: LG 42UB820V-ZH | Logitech G502 | Logitech G440 | Royal Kludge RK61 | Neewer boomarm | FiFine 669B | Grado SR80E |

Server:

System: AMD ryzen 3 1200 (stock) | Stock AMD Stealth cooler | Gigabyte B450M GAMING | Zotac Nvidia Geforce GTX 970 dual fan (stock) | Corsair 1x8GB 2666Mhz DDR4 | Some trashy hard drives and a broken Kingston A400 240GB  | Case? What are those! | EVGA 500W 80+ White | Linux Arch with Plasma DE |

Setup: Samsung T24D390S | Dell S2419H | Dell S2419HGF | Lenovo OEM keyboard and mouse combo | Monitor speakers |

Link to post
Share on other sites

Maybe try a different cable/port ? Possible the dvi connection is malfunctioning on the monitor. Could also explain why it's just picked up as a digital display. 

 

You can take the cable of your main monitor and just plug it in the Acer for example. If it then doesn't work you know the monitor is malfunctioning. 

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×