Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

NC523SFP Driver Install Failing

Hey,

 

Just bought a HP NC523SFP 10Gb 2-port Server Adapter from eBay. I have installed it and seems to be working (based on the flashing lights on the card). When I open up my server and try to install the driver it says the Software could not be installed because the required hardware is not present in the system or the software/firmware doesn't apply to this system. The server OS is Server 2012 R2 as specified by the driver. What am I doing wrong. The drivers i'm installing are on the following site: https://support.hpe.com/hpesc/public/km/product/4345884/Product#t=DriversandSoftware&sort=relevancy&layout=table&f:@kmswtargetproductenvironmentlatest=[4345884_Microsoft Windows Server 2012 R2]&f:@kmdoclanguagecode=[cv1871440]&hpe=1.

 

Thanks,

Cooper

Link to post
Share on other sites

Are you sure it's actually a NC523SFP and not a similar model?

Link to post
Share on other sites
On 8/26/2019 at 12:32 PM, leadeater said:

Are you sure it's actually a NC523SFP and not a similar model?

As far as i know, according to the model number on the card it should be the NC523SFP.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×