Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

RX Vega 64 Not working

Adrian Angeles
 Share

So I just installed a new RX Vega 64 in my PC and when I turned on my pc it didn't detect it in dxdiag. I also downloded the newest drivers for amd and it's still not being detected. It's liquid cooler is working and idk if anything should be lit up on the GPU to know if it's turned on.



49938644_315198689121080_1568967745255505920_n.jpg?_nc_cat=106&_nc_ht=scontent.fmnl4-2.fna&oh=b20993884b9c4c7d069be127e48e1288&oe=5CD1F212

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

6 minutes ago, DodoKrastavac said:

Are you sure it works? Can you try it in an another build?

Sadly, this is my only PC.. and I mean it does work since the liquid cooler is running right?

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

4 minutes ago, Adrian Angeles said:

Sadly, this is my only PC.. and I mean it does work since the liquid cooler is running right?

the liquid cooler is seprate from the actual gpu part... i have seen many gpu's that where did but the fans still worked..
it's a bit more complicated than that sadly

 

Current build: Ryzen 7 1700x, asus prime x370-pro, 16gb gskill trident z rgb, asus rog strix gtx 1070 ti, corsair rm650x, nzxt s340 elite, samsung 840 pro 256gb, 1.5tb hdd.
   

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

10 minutes ago, Adrian Angeles said:

So I just installed a new RX Vega 64 in my PC and when I turned on my pc it didn't detect it in dxdiag. I also downloded the newest drivers for amd and it's still not being detected. It's liquid cooler is working and idk if anything should be lit up on the GPU to know if it's turned on.



49938644_315198689121080_1568967745255505920_n.jpg?_nc_cat=106&_nc_ht=scontent.fmnl4-2.fna&oh=b20993884b9c4c7d069be127e48e1288&oe=5CD1F212

At this point I’d call for a replacement.

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

8 minutes ago, Adrian Angeles said:

Sadly, this is my only PC.. and I mean it does work since the liquid cooler is running right?

Did you plug the display cable (HDMI or whatever) into the Vega or into the motherboard?

Judge a product on its own merits AND the company that made it.

How to setup MSI Afterburner OSD | How to make your AMD Radeon GPU more efficient with Radeon Chill

Oneplus 7T (Mid 2021 to present), HP Envy 15" x360 R7 5700U (Mid 2021 to present)

Samaritan XTXH (Early 2021 Upgrade - AMD Ryzen 9 3900XT (12C/24T)  (2021) , MSI X370 Gaming Pro Carbon, Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4-2666 (2020) ,  AMD Radeon RX 6700XT 12GB (Mid 2021), Corsair RM850i PSU, Noctua NH-D15 CPU Cooler (2021), Samsung 860 EVO 500GB SSD, Seagate BarraCuda 6TB HDD (2020) , NZXT S340 Elite, Corsair ML 120 Pro, Corsair ML120 x2 (2021)

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

1 minute ago, AluminiumTech said:

Did you plug the display cable (HDMI or whatever) into the Vega or into the motherboard?

 

2 minutes ago, _d0nut said:

At this point I’d call for a replacement.

 

5 minutes ago, Martijn Klerks said:

the liquid cooler is seprate from the actual gpu part... i have seen many gpu's that where did but the fans still worked..
it's a bit more complicated than that sadly

 

Thanks for all your help... I'm really dissapointed at myself lmao I was losing hope and then I thought of re doing all the steps only to find out I didn't attach the PCIe cables properly xd sorry for all the trouble

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

btw i think your cpu cooler might be upside down... the fan is facing the wrong way

Current build: Ryzen 7 1700x, asus prime x370-pro, 16gb gskill trident z rgb, asus rog strix gtx 1070 ti, corsair rm650x, nzxt s340 elite, samsung 840 pro 256gb, 1.5tb hdd.
   

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Glad you got that figured out, now for the next thing.  I got two words for you.  Cable. Management.

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×