Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

LifeCam bugs my Kraken mic

 Share

I bought a new computer a few days ago and it is working fine, although I thought I should mention this due to it might be having something to do with my issue.

I have a Razer Kraken 7.1 v2 Chroma headset, and up until I bought and pluged in my LifeCam for the first time (yesterday), it had been working perfectly.

The problem got fixed yesterday after I experienced this for the first time, for some reason, but after plugging in the cam again today, the problem is back and I have no clue how I fixed it the first time.

My mic on the Kraken starts making clackly/roboty noises when I speak on Discord, as well as when I record using OBS, so I assume the problem is everywhere. I have had to use the LifeCam mic to even speak to my guild mates.

The problem persists even if I unplug the LifeCam, I have also made sure all the settings make the Kraken into the standars microphone, so that there should be no conlict (might I have missed it somewhere?), I tried updating the drivers for the Kraken, but I already had the latest ones. While trying to update the drivers for the LifeCam I discovered there were no drivers for Windows 10.

 

Anyoen know what this is?

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Ok, so I found where I could up the quality of the mic feed and it sounds good now. Don't know why that became a problem all of a sudden, but I hope that fixed it for good.

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×