Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

PC stuck at windows logo when graphic card is installed

cpu - i7 4770k

gpu - gtx 760

mb - intel dh87mc

ram - 8gb

psu - 500watts

 

my pc is 5 yrs old, it gets stuck at windows loading screen when my graphic card is installed, but i boots in safe mode.

it also boots without a gpu with just intel hd graphics.

it only gets stuck when gpu is installed with the graphic drivers.

i tried booting my pc with my old gt 610 gpu with its drivers and it works fine.

 

can anyone help me with this issue, is it the gpu issue or driver issue or anything elz ? 

 

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

It sounds like it is a driver issue, try to use Guru3D's Driver Display Uninstaller (while on iGPU) and then boot your system with the GTX 760. Should work once you've done that and then you can install the correct drivers from NVIDIA's website.

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

i uninstalled all the display drivers and booted my pc with gtx 760 and installed with last 3 latest drivers and my pc still stuck at loading screen.

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×