Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

New hard drive, new ram. Computer wont post

Blu3Jay
 Share

See title, i had to reseat my gpu and of course my ram, but i cant get any video. Computer turns on like normal and every fan is spinning. Cant get it to post.

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Can you enter BIOS?

NEW PC build: Blank Heaven   minimalist white and black PC     Old S340 build log "White Heaven"        The "LIGHTCANON" flashlight build log        Project AntiRoll (prototype)        Custom speaker project

Spoiler

Ryzen 3950X | AMD Vega Frontier Edition | ASUS X570 Pro WS | Corsair Vengeance LPX 64GB | NZXT H500 | Seasonic Prime Fanless TX-700 | Custom loop | Coolermaster SK630 White | Logitech MX Master 2S | Samsung 980 Pro 1TB + 970 Pro 512GB | Samsung 58" 4k TV | Scarlett 2i4 | 2x AT2020

 

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Just now, Enderman said:

Can you enter BIOS?

Nope black screen, computer turns on like normal, i know my ram is seated properly because the rgb turns on

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

3 minutes ago, narrdarr said:

unplug the hdd power and try to enter bios

Re seated my ram again to be sure and what do you know, it boots into windows, lol. Thanks anyways guys i appreciate it :)

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Just now, Blu3Jay said:

Re seated my ram again to be sure and what do you know, if boots into windows, lol. Thanks anyways guys i appreciate it :)

Computer are weird sometime.

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×