Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

HP Angelica with fx 8350 tmpin 1 hot

 Share

so weird problem i think it's thermal paste induced but not 100 percent. i replaced my HP CPU fan a few mouths back as it was going out. the new fan seemed to work for about a mouth now sometimes when i turn on the pc it says there is no cpu fan while the fan is running. but now my TMPIN 1 temps are now consistently in the 60 deg C range. Will a full clean of my CPU heat sink and new thermal past fix this or is it the sign of something bigger coming?

2018-12-15.png

2018-12-15 (2).png

Edited by Onboard87

if at first you don't break it you must have followed the directions

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

update ran MSI afterburner no problems with GPU and did not crash while performing a CPU burn. temps on CPU evened out at 61 deg C.

if at first you don't break it you must have followed the directions

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

How do you have a 1070 running on an Angelica board? I couldn't get a modern card to run on mine. Pics of case and CPU cooling please?

Black Knight-

Ryzen 3600X, MSI B450-A Pro, 32Gb Corsair Vengeance LPX 3000mhz, Gigabyte RX 5700,

Seasonic Focus GM 750, Samsung EVO 860 EVO SSD M.2, Intel 660p Series M.2 2280 1TB PCIe NVMe, Linux Mint 20.2 Cinnamon

 

Daughter's Rig;

Dell Optiplex 3010, Xeon E3 1270 V2, 16GB Patriot Viper 1600Mhz , Silicon Power A55 512GB SSD, Sapphire Pulse RX 570, Corsair CX430

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

17 minutes ago, asand1 said:

How do you have a 1070 running on an Angelica board? I couldn't get a modern card to run on mine. Pics of case and CPU cooling please?

 

48208582_776311216045496_2661664393804120064_n.jpg

if at first you don't break it you must have followed the directions

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

18 minutes ago, asand1 said:

How do you have a 1070 running on an Angelica board?

MB ID Number m3970cm HP Angelica rev: 1.2

if at first you don't break it you must have followed the directions

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

I don't remember what revision I had. Is that little exhaust fan your only case fan? Does it run cooler with the side panel off?

Black Knight-

Ryzen 3600X, MSI B450-A Pro, 32Gb Corsair Vengeance LPX 3000mhz, Gigabyte RX 5700,

Seasonic Focus GM 750, Samsung EVO 860 EVO SSD M.2, Intel 660p Series M.2 2280 1TB PCIe NVMe, Linux Mint 20.2 Cinnamon

 

Daughter's Rig;

Dell Optiplex 3010, Xeon E3 1270 V2, 16GB Patriot Viper 1600Mhz , Silicon Power A55 512GB SSD, Sapphire Pulse RX 570, Corsair CX430

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

i opened my window and and the issue has not re appeared i am just going to get new thermal paste and redo it. just have to make it to feb then i going to build a new computer and get away from HP and pre-built problems with shit components and really bad heat problems. and it does it's been that way seince i upgraded it a few years ago from a AMD FX 6120 to FX 8350

if at first you don't break it you must have followed the directions

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×