Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Help new pc power cycles

Ers0413
 Share

Hello I just finished building my new pc 

specs: 

intel i7 9700k 

msi z390 pro carbon ac

32gb trident z rgb ram

msi rtx 2080 trio 

coarsair rm750x

The first time we boot it up it worked fine but had no signal on it so I turned it off and back on again and that is when the power cycle started I’ve done all the troubleshooting in the manual. As I the computer power cycle the motherboard showed that something was wrong with the cpu so I took of the aio and put new thermal paste but even after that it hasn’t worked. The pc is brand new

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Have you checked the socket for bent pins?

Main system: i7 8700k 5Ghz / Asus Prime Z370-A / Corsair Vengeance 2x8GB 3000Mhz / Asus TUF RTX3080 / EVGA 750W GQ / Fractal Design Meshify C

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

 The cpu cooler and ram don’t turn on and are correct,y connected 

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

I’ve figured out the main problem it has something to Do with the motherboard because I switch the components to another motherboard and it loaded into bios showing everything correctly.ive double Check the pins but the pc just power cycle and says something is wrong with the cpu

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×