Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Setting up TP-Link sector panel antenna

TheDutchMC04
 Share

Hello,

 

I need some help setting up the TP-Link Sector Panel antenna, ANT2415MS, with the base station, WBS210. I can't get it to work.

Any help is welcome

 

Thanks alot!

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

30 minutes ago, TheDutchMC04 said:

Hello,

 

I need some help setting up the TP-Link Sector Panel antenna, ANT2415MS, with the base station, WBS210. I can't get it to work.

Any help is welcome

 

Thanks alot!

just connect the antenna to the base station

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

On 12/13/2018 at 9:18 PM, mtz_federico said:

just connect the antenna to the base station

Yea Ive got it connected to the base station, I can now too connect to it, only the range is depressing. It doesn't reach further than about ~50M

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

22 hours ago, TheDutchMC04 said:

Yea Ive got it connected to the base station, I can now too connect to it, only the range is depressing. It doesn't reach further than about ~50M

Check the power settings

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×