Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Line down middle of my screen

PeterD1001
 Share

Hi, 

 

I have a feint vertical line running directly down the middle of my screen. I'm not sure if it's always been there of not, I have noticed it before during gaming but I didn't think too much into it, thought it may have been another PUBG bug.

 

When typing today though it was quite noticeable as the text crossed the line, it seemed to compress the letter passing it. For example an m would look more like a n or a w like a v.

 

It's an AOG 27" IPS 144hz G-Sync monitor and I'm using a 1080Ti card. Just updating the graphics driver now but any ideas?

 

Cheers,

 

Peter

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Can you post a picture of it?

CPU: Intel Core i7-950 Motherboard: Gigabyte GA-X58A-UD3R CPU Cooler: NZXT HAVIK 140 RAM: Corsair Dominator DDR3-1600 (1x2GB), Crucial DDR3-1600 (2x4GB), Crucial Ballistix Sport DDR3-1600 (1x4GB) GPU: ASUS GeForce GTX 770 DirectCU II 2GB SSD: Samsung 860 EVO 2.5" 1TB HDDs: WD Green 3.5" 1TB, WD Blue 3.5" 1TB PSU: Corsair AX860i & CableMod ModFlex Cables Case: Fractal Design Meshify C TG (White) Fans: 2x Dynamic X2 GP-12 Monitors: LG 24GL600F, Samsung S24D390 Keyboard: Logitech G710+ Mouse: Logitech G502 Proteus Spectrum Mouse Pad: Steelseries QcK Audio: Bose SoundSport In-Ear Headphones

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Did you unplug and replug the video cable?

I WILL find your ITX build thread, and I WILL recommend the SIlverstone Sugo SG13B

 

Primary PC:

i7 8086k (won) - EVGA Z370 Classified K - G.Skill Trident Z RGB - WD SN750 - Jedi Order Titan Xp - Hyper 212 Black (with RGB Riing flair) - EVGA G3 650W - dual booting Windows 10 and Linux - Black and green theme, Razer brainwashed me.

Draws 400 watts under max load, for reference.

 

Linux Proliant ML150 G6:

Dual Xeon X5560 - 24GB ECC DDR3 - GTX 750 TI - old Seagate 1.5TB HDD - dark mode Ubuntu (and Win7, cuz why not)

 

How many watts do I need? Seasonic Focus thread, PSU misconceptions, protections explainedgroup reg is bad

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

hmmm, driver update seems to have fixed it! Sorry for the time wasting

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×