Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Need help with a new build

Lord_Hand
 Share

Hi everybody,

 

I'm new here but have been watching Linus for years now. Anyways, I need some help and am about out of places to look. I built a new pc this afternoon from all the Black Friday/Cyber Monday stuff. All the hardware went in smoothly and I had everything good to go. I tried to clone my old SSD into the new systems SSD and was able to clone the drive using Macrium Reflect on a recommendation from Jayztwocents the files were all cloned just fine but when I tried to boot from the new drive Windows told me I was missing bootmgr. I deleted the files from the new drive and re-cloned from the original onto the new again and that's where everything went South. Now neither will boot my machines and the backups I had created previously, still appear to be on the drive but Windows can't see them. If anyone can help I would be incredibly grateful. I just want to play with my new toys...

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

That's why you never should clone drives. I would recommend to reinstall windows. It seems like you have no choice right now. 

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

I gave up and reinstalled windows. Any ideas why I can't restore files?

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×