Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Lanoi

Member
  • Content Count

    4,182
  • Joined

  • Last visited

Awards

About Lanoi

  • Title
    Veteran
  • Birthday March 6

Contact Methods

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • Interests
    bedroom pop
    breakcore (N O T nightcore)
    cameras
    cars
    clairo
    ‌‌‌‌‌computers
    dnb
    trance

System

  • CPU
    AMD Ryzen 7 5800X
  • Motherboard
    Gigabyte X570 AORUS ELITE WIFI
  • RAM
    Corsair Vengeance 32 GB (4x8GB) 3000 MHz
  • GPU
    GTX 1070 FE
  • Case
    Lian-Li Lancool 215
  • Storage
    kingston 240gb pci-e ssd, crucial 1 tb pci-e ssd, Seagate Barracuda 1TB, Seagate Barracuda 4 TB, wd blue 1 tb sata ssd
  • PSU
    super flower leadex III gold
  • Display(s)
    gigabyte g27q, asus vg249q, acer xb241h, 2x dell 2407wfp (yes, that's 5 displays at once)
  • Cooling
    Deepcool gammaxx 400
  • Keyboard
    CM Storm QuickFire TK
  • Mouse
    Logitech G502 proteus spectrum
  • Sound
    Sennheiser x massdrop HD 6XX, schiit magni 3
  • Operating System
    Windows 10 Pro
  • Phone
    iPhone 11 Pro Max

Recent Profile Visitors

18,837 profile views
  1. monkedillo patasquil lookin ass no beppy gooty

  2. so my first problem is my sli bridge is not detected, i tried putting the fingers on both sides, diagonally even, flipping it around, no dice, this was an sli bridge i took out of the packaging today but i wouldn't be surprised if it was bad since i don't know how long it's been in that packaging. i'm trying to use differentsliauto to run my 2x 970's together (different brands, sli bridge not detected) and i can't find nvlddmkm.sys in c:\windows\system32\drivers. the image shows where the file should be but isn't i have reinstalled my nvidia drivers count
  3. Hello 17 year old what are your specs now? Asking for myself because of that pinned post about old computer parts.

  4. I still use this and have been using it before this video even came out..
  5. as long as the card is not thermal throttling, the temperatures are safe. i just run my GPU fan at manual speed at 100% all of the time and wear headphones.
  6. Hello Lanoi i'm new to this. i was hoping that you can tell me if the power supply will run okay. 

    If it does not work with my PC build please tell me what power supply do i get. 

     

    If you can help me I appreciate it

     

     

    I'm building my first PC

     

    the case i will be using is : NZXT Phantom 820 (Black) ATX Full Tower Case 

     

     here are my PC Parts 

     

    CPU : Intel Core i7-6700K 4.0GHz Quad-Core Processor 
    ................................................... 

    CPU Cooler : NZXT Kraken X61 106.1 CFM Liquid CPU Cooler 
    ................................................... 

    Motherboard : MSI Z170A GAMING M9 ACK ATX LGA1151 Motherboard 
    ................................................... 

    Memory : Corsair Dominator Platinum 32GB (4 x 8GB) DDR4-3200 Memory 
    ................................................... 

    Storage : Samsung 850 Pro Series 1TB 2.5" Solid State Drive 

    Western Digital BLACK SERIES 4TB 3.5" 7200RPM Internal Hard Drive 
    ................................................... 

    Video Card : MSI GeForce GTX 980 Ti 6GB Video Card 
    ................................................... 

    Power Supply : NZXT HALE90 V2 1200W 80+ Gold Certified Fully-Modular ATX Power Supply

  7. Lanoi

    ‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌
  8. Lanoi

    Why tho?

    why does the speedometer read 200 when i cAN ONLY SEE 24
  9. No luck, still just a blank screen.
  10. I got this screen once, went through setup, turned it off, tried to install GPU and RAM, wouldn't boot anymore.
  11. I sent the Gigabyte board back because it wouldn't boot, and now the MSI board is having problems.
  12. So I THINK my old Gigabyte GA-Z97X-Gaming 3 died, I sent it back to get replaced and bought a new MSI Z97 PC Mate to fill in its place. It turned on once after trying to troubleshoot the problems with it. I turned the PC without anything plugged in. When I got the PC to finally turn on, it gave me this message. I restarted the PC to see if it would work after setting it up, but it didn't turn on again. What it does is that it just turns on when I insert new hardware, shuts off, then turns on again. It then stays on and does not output to the screen. Sometimes it works, so
×