Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

ankybone

Member
  • Content Count

    56
  • Joined

  • Last visited

Awards

This user doesn't have any awards

About ankybone

  • Title
    Member
  • Birthday Aug 18, 1991

Contact Methods

  • Steam
    ankybone
  • Origin
    ankybone
  • Battle.net
    ankybone
  • Twitch.tv
    ankybone
  • Twitter
    @ankybone

Profile Information

  • Location
    Randleman, NC USA
  • Gender
    Male
  • Occupation
    Enterprise Holdings Customer Service

System

  • CPU
    i7 4790k
  • Motherboard
    Gigabyte GA-H97N-WIFI
  • RAM
    8GB of PNY 1600Mhz
  • GPU
    Nvidia GTX 980
  • Case
    Corsair 250D
  • Storage
    x2 128Gb Sandisk SSD's in RAID 0, External WD 2TB
  • PSU
    Thermaltake 750
  • Cooling
    Corsair H100i
  • Keyboard
    Razer Black Widow
  • Mouse
    Razer Mamba
  • Sound
    Logitech 5.1
  • Operating System
    Windows 10

Recent Profile Visitors

634 profile views
  1. It's connected to the cpu fan header on the motherboard but I've never had this issue before and it's been in the same spot for almost 2 years now.
  2. When I boot up my PC it takes 17 minutes until the pump on my Corsair H100i starts going. Until then My CPU floats between 70-100 degrees C. The NZXT CAM software alerts me that the connection to the CPU fan has been disconnected and is "no longer spinning" until it magically starts working at 17 mins like clock work and then no issues until the next boot. Also the Corsair Link software is missing the pump rpm stat until it turns on at 17 mins and then it shows up. Any ideas? i7 4790k Gigabyte GA-H97N-WIFI 8GB of PNY 1600Mhz Nvidia GTX 9
  3. When I plug the CAT 7 from my modem straight into my computer it works perfectly.
  4. Going from a Google Fiber Modem to my Netgear Nighthawk R8000, I have a 100ft CAT 7 cable. My R8000 does not recognize that anything is plugged into it. CAT 5 and 6 cables are recognized and my computer recognizes the CAT 7 cable just fine. Everything I've read online suggests CAT 7 cables should be compatible with even older CAT 5 ports. Suggestions?
  5. Not sure what I'm looking for here. Nothing seems to be describing my issue...
  6. I decided to get back into ESO today and so I downloaded it and started playing with all settings maxed with no issues. I decided I wanted to enable Nvidia surround so I could play on all 3 monitors, so I closed the game and configured Surround. When I opened the game the frame rate is absolutely terrible. It is the exact same whether I have all the settings minimum or maxed. I also tried full screen and windowed separately with v sync both on and off. Here is the kicker...when I have another window open in front of ESO, like Firefox or windows explorer, the frame rate jumps up to 60+ FPS wher
  7. Update: When I sign out of Google (in any browser.) It still displays my actual location. I thought it must be somewhere in my permissions with my Google account. I use it for my android phone too so that would make sense that it has location permissions but not that it is able to see it with the VPN running. Is there a physical piece of hardware that runs a VPN that I can plug the modem into so it secures the entire connection to the house even before it hits my router? (I'm really not good with networking so this may be a really stupid question.)
  8. Thanks! I did the firefox option and nothing showed up so I guess I'm all good.
  9. Oh that makes sense. Didn't think about that. Sometimes it does it and other times it doesn't which is the other weird symptom.
  10. It's the fake New York result so that's good.
  11. Ok so I have a weird issue going on. I pay for the privateinternetaccess VPN (https://www.privateinternetaccess.com/) and it is installed and running. Whenever I search for my IP to check if it's working, (Example: Google: "what is my ip") the program is successful at masking my ip. But when I do a google search for "where am i" it locates me exactly where I am. So IP searches work and say I'm in New York for example but Googling where am I results in a map of where I actually am in NC. What am I missing here, and is this an indication that the VPN has not completely secured my connection?
  12. Sorry I thought you were referring to a third party software...lol
  13. I'm looking for a software that will be able to tell me the percentage of packet loss my network is experiencing.
×