Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

DarrenM0731

Member
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by DarrenM0731

  1. So I tried a bunch of stuff with no solution, still said no signal. I said screw it I'm just gonna leave it on with the no signal popping up and after like 20 mins it turned on. So my assumption is it needed time to recognize the card.
  2. I I just built my new PC but it's not wanting to display to the screen and says no signal (won't even show bios), switched back to my old card and it works perfectly. The 3080s lights and fans turn on but nothing else. So I believe it's something wrong with the 3080 connecting to my system but I was curious if anybody has the same issue and hopefully a fix. I also just updated my bios and still not working, I replaced the cable and my led indicator light is showing nothing. I tripled checked and everything is connected Specs: Ryzen 5 3600
  3. So I'm looking at the power cable it's self and it looks like one of the interior peices us pushed back, could that be causing it ? Edited: didn't work, replaced cable
  4. I may but idk and ya I tried everything, I'm still thinking it's a software issue or the cards faulty
  5. I don't have another PC, but the gpu lights and fans turn on, it's just not displaying, and I hope your wrong too lol
  6. Ya I have my original, that's how I updated my bios but do you have any specific updates and drivers in mind I should download, just so I don't miss anything.
  7. I used the same cable, and tried switching them up but still nothing.
  8. I I just built my new PC but it's not wanting to display to the screen and says no signal (won't even show bios), switched back to my old card and it works perfectly. The 3080s lights and fans turn on but nothing else. So I believe it's something wrong with the 3080 connecting to my system but I was curious if anybody has the same issue and hopefully a fix. I also just updated my bios and still not working, I replaced the cable and my led indicator light is showing nothing. I tripled checked and everything is connected Specs: Ryzen 5 3600
×