Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

dgibson06509

Member
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

Awards

This user doesn't have any awards

About dgibson06509

  • Title
    Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. i leave it on for a while and then turn it off and remove the cooler and the cpu is dead cold
  2. So I recently built a new computer for just normal everyday tasks but when i press the power button all the fans start up but it wont display anything on my monitor the cpu wont even warm up The specs: Intel Core i5-10400 8gb g.skill ripjaws v and an ASrock H470m with evga 600w psu
  3. I have a problem like this it does beep when i press the power button and all the fans turn and the hard drive warms up but it wont display anything on my monitor the cpu doesnt even warm up does anyone know the problem with this?
  4. so it looks like this when i turn it on but it wont display anything
  5. SamClan have you found anything that might be off in the picture?
  6. update: i turned it on today and the hardrive was warming up and i could fell a bit of warmth coming from the processor but it still will not display anything on my monitor
  7. do you see anything wrong with the picture?
  8. i took the cpu fan out before i took picture so you can see everything. is anything wrong?
  9. is there anything else i can do?
  10. ok so i did that still doing the same thing tho
  11. i got an asrock h470m with an intel core i5-10400 and 8gb of g.skill ripjaws v and an evga 600w psu
  12. so recently i built a new computer (not for gaming) and it wont start up all the fans turn on but it wont display anything the cpu wont even warm up what am i doing wrong?
×