Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

EmpireRoyale604

Member
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Awards

This user doesn't have any awards

About EmpireRoyale604

  • Title
    Newbie

Contact Methods

  • Discord
    EmpireRoyale604#6894
  • Twitch.tv
    https://www.twitch.tv/empireroyale604

Profile Information

  • Location
    Vancouver BC
  • Gender
    Male
  • Interests
    Fishing, Construction, PC's, Video Games
  • Biography
    Single dad, living in VanCity, Just living life, working as a residential contracting by day, Twitch streamer by night :D
  • Occupation
    Residential Contractor/Construction/Handyman

System

  • CPU
    Ryzen 5 3600
  • Motherboard

    GIGABYTE X570 AORUS ELITE WIFI
  • RAM
    HyperX Predator 4x8 3200MHz
  • GPU
    Asus GTX 1660 Super
  • Case
    Corsair Carbide Spec-05
  • Storage
    Mix of Internal SSD and HDD. As well as Ext HD's.
  • PSU
    Corsair CX-550M
  • Display(s)
    AOC G2 144Hz, AOC G1 144Hz , LG Monitor 75Hz.
  • Cooling
    MSI MAG CoreLiquid 240R
  • Keyboard
    Razer Cyanosa
  • Mouse
    Razer Deathadder Elite

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. well i guess it skips a few frames.. not just one.. sorry .. i just meant it would skip for a moment
  2. Not sure if this the right place or not, but yea... So I stream on twitch using a PC + Capture Card. I also use OBS to record to a local storage, for obvious reasons. PC SPECS: -Ryzen 5 3600 -Gigabyte Aorus X570 Elite w/ Wifi [I am hardwired, WIFI is just for when I need to fix the Hardwire/router] -GTX 1660 Super -MSI Mag CoreLiquid 240R My issue is when I'm streaming, everything is perfectly fine with the stream, no dropped frames, nothing. but when I watch the gameplay recording for my video edits, everything is smooth as silk, then 1 frame skip
×