Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Castiell

Member
  • Content Count

    41
  • Joined

  • Last visited

Awards

This user doesn't have any awards

About Castiell

  • Title
    Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. I Will try to do that when im Home from work , appreciete ur answers! so do you have any idea on what i should bump it with ? dram voltage and system agent voltage
  2. Ohh okay , how many passes should i put it on ? thanks for the respons btw
  3. Currently testning 1 stick , so far its fine . but its says 4 passes total shouldnt it be more ?
  4. Could xmp cause this issue?
  5. This is what i got ... guess something is really wrong. and pressing a key wont work
  6. Thanks for the reply but mem86 found problems immeadiatly now. my specs: i9-10900k gpu: rtx 3080 rog strix ram: 4x8 trident z royal 3600 mhz cl16 motherboard: z490 xii hero maximus Wi-Fi aio:nzxtz73 mem86 found problems immediatly should i test Every ram stick on singel Chanel mode or every ram stick om every Chanel individually ? Also should i cancel mem86 ?
  7. Long story short , i built a new pc , everything ran fine (first build) after 2 days i got a memory bsod. i ran Windows memory diagnostic , it detected a problem almost imedietly. I unmounted the ram sticks and blew out any potential dust on the sockets as well ram sticks it self. i inserted them again started the pc and turn on Windows memory diagnostic again its been about 10 mins and ni problems found right now . I Will let it run and finish and probably do a mem86 test aswell. but of everything clears should i do a clean Windows i
  8. I formated all the disks and everything formated and deleted new partition disks cerated by Windows , but my rgb on my aio ram and fans seems to still be in the Settings i put them on , the colour i mean, so is everything really deleted ?
  9. I Will try a clean install of Windows again
  10. Just got it again this time i started league client it crashed again . this is what i got
  11. Motherboard: asus xii maximus hero Wi-Fi z490 cpu:i9-10900k gpu: asus rog strix oc ram: gskill trident z royal 32gb 4x8 3600 mhz cl16 psu: asus rog 1000 watt gold certified aio: nzxt z73 9 ql 120mm fans chassi: lian li o11 dynamic Xmp enabled but no manually oc
  12. Motherboard: asus xii maximus hero Wi-Fi z490 cpu:i9-10900k gpu: asus rog strix oc 3080 ram: gskill trident z royal 32gb 4x8 3600 mhz cl16 psu: asus rog 1000 watt gold certified aio: nzxt z73 9 ql 120mm fans chassi: lian li o11 dynamic Xmp enabled but no manually oc
  13. Hey i just recently built my new pc , updated Everything installed all the drivers etc, everything runs fine for about 2 days. i downloaded icue to fix fan speeds and rgb ctrl. well after i downloaded icue, worked fine at the begenning, but then the icue program starts to Crash and Wont launch etc , fixed it after a few hours of deleting appdata from corsair and icue . redownloaded it and then it worked , after a few hours while playing a game of league i got a blue screen , 3 times in a row , but then it fixed it self and works fine now for like an hour or
  14. Hey i just recently built my pc , everything runs , and i downloaded all the motherboard drivers. Idle temps cpu is 35-40 c normal ? Gpu temps 40-50 c normal ? on idle. Top exh 3 120mm ql corsair fans. side with radiator 3 120mm ql corsair fans intake. bottom 3 intake 120mm ql corsair fans. also what intel drivers do i need too install a bit confused there? motherboard: Asus xii hero maximus Wi-fi Processor: i9-10900k Ram- G.skill trident z royal 4x8 gb , 3600mhz cl16 Gpu: 3080 r
×