Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Morro82

Member
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Awards

This user doesn't have any awards

About Morro82

  • Title
    Newbie
  1. I've tried running both M.2 Drives and the GPU at Gen3 speed, the issue persists.
  2. This appears to be linked to the AMD 500 series chipset issue. I have contacted AMD and will update if/when they respond.
  3. Other things tested: Chipset drivers re-installed GPU drivers removed using DDU and re-installed latest version Sabrent Rocket 4.0 tested using Sabrent control panel USB storage devices connected using the USB-C connector do not replicate the fault I have tried multiple USB-C and USB-A on my motherboard, the fault persists on all EDIT* Looking through the event log I have noticed this right around the time of Quest connection: "The driver detected a controller error on \Device\RaidPort3."
  4. Every time I connect my Oculus Quest 2 to my PC using the official Link cable, my second NVME drive in slot m.2_2 stops working (you can read the file structure but not write to the drive or open any files in it) Once I reboot the drive is accessible again, but the fault will repeat if I plug in the Quest. There are no other fault symptoms or error messages of any kind. I did try the newest beta BIOS but it didn't fix the fault and introduced other issues while gaming, so I used the flashback to return to the stable version. Windows 10 Home 64 bit Asus Cros
×