Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

buddybuff

Member
  • Content Count

    1
  • Joined

  • Last visited

Awards

This user doesn't have any awards

About buddybuff

  • Title
    Newbie
  • Birthday Sep 01, 1993

Profile Information

  • Location
    United States
  • Gender
    Male
  • Interests
    Gaming, Music, Movies, Cars, Technology
  • Biography
    I love tech (duh, that's why I'm here, lol). I work in the music industry but follow the tech industry as a hobby. I'm definitely a video game person that's possibly interested in getting into streaming. I'm also huge into cars and music (work in the music industry).
  • Occupation
    Royalty Manager (music industry)

System

  • CPU
    Intel Core i9-10900k
  • Motherboard
    ROG Strix Z490-E
  • RAM
    G.Skill RGB 32GB 3600
  • GPU
    NVIDEA RTX 2080 Super Founders Edition
  • Case
    Cooler Master MB530P
  • Storage
    Corsair MP510 960GB (Media Library) & Corsair MP510 480GB (System/Applications)
  • PSU
    Corsair RM850X
  • Display(s)
    27" Dell S2721DGF
  • Cooling
    ROG Ryujin 240
  • Keyboard
    Razer Blackwidow Elite
  • Mouse
    Razer Naga Pro Wireless
  • Sound
    N/A
  • Operating System
    Windows 10 PRO
  • Laptop
    N/A
  • Phone
    iPhone 11 Pro Max
  1. I've recently just built my first PC and am running into GPU issues right off the bat. Specs are below. With the first post, and trying to get Windows installed, anytime I would exit and restart the BIOS, I would get a code 97 occasionally. I'd reset, then it would post like normal. I am plugged into the GPU at this point. Fast forward to after Windows is installed. Before updates and drivers, I'm having no issues. I can access the existing NVIDEA control panel that showed up on first boot and adjust resolution, frame rate, etc. However, after applying updates and installi
×