Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

suha04

Member
  • Content Count

    93
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by suha04

  1. Okay, I think I understand. My IPv4 IP's first block is 192. I have two routers, because we have a coffeteria, the first (the one I use) supposed to be the main one, and the other is plugged into this main router, if I know correctly. However, I tried to turn this secondary router off while troubleshooting the problem, and it did not fix it. I hope you have another idea. Thanks for the help! EDIT: If I gave you the wrong first block, let me know.
  2. @Master Disaster Can you help me then?
  3. I'm not sure what you mean with "first block". Could you specify? Do you need the Router one or the the default gateway? EDIT: I actually have 2 router, I tried turning off the one I don't use, but I don't understand, because 1 year ago I had the same two router and there was no problem with my OPEN NAT.
  4. Hello guys! I stopped playing this game about a year ago, and then, the game was fully operational, I had a nice green NAT word next to my character name. Now I wanted to reinstall it, but I can't really play it, because it says my NAT is "UNKNOWN". I tried everything, I spoke with the Ubi Support, they told me I have "Double NAT", and one of the IP could be a Private one from my ISP, so I called my Internet Provider, and they told me that my IP is not even a NAT IP, and I certainly don't have two. I spent 3 days for this, please help me fix this! Thank you!
  5. Are you using an M.2 SSD as boot drive?
  6. Hi! I reinstalled my PC some days ago, and my Nvidia ShadowPlay suddenly stopped working accurately. It says "Recording started", and in the same second it says, "Recording Saved" without saving anything. I have the latest driver, and this has never happened before the reinstall. Please, help!
  7. It seems fine. Actually, I checked the official site, and It says that both of the SSD slot has limitations. The first one locks sata5 and sata6 port, the second needs the PCIe to run at x8 mode instead of x16, so that might have caused something in the system. However, I'm not freezing yet, and I hope it stays this way. Thanks for the assist!
  8. So I tried to change the M.2 Slot, It might work or I'm going to turn my MOBO into an origami
  9. @Radium_Angel I froze again, while I just started playing. That's it. I'm pissed.
  10. I'm going to download Apex again, and I'll notify you if the BS returns. Until then, take care, and thanks again!
  11. 2 actually. Quick update for you, because I'm so happy about this. I believe I managed to download everything I used to have, and looks like I spared more than 80 GB-s of space on the SSD, which is both cool and scary.
  12. It can't be a SATA port, It's an M.2 NVMe SSD
  13. So, I did a clean install, and I noticed that my PC always finds the SSD on first start, but after a reboot, It says that I need to plug in a boot device. After a turn off, and a turn on, the PC can find it, again. Does this match the description of a bad MOBO?
  14. Thank you for the help you provided to me. I'm going to wait a few days, test it a little, but if the problem still persists, at least I know what to change. Have a great day mate!
  15. So, I have an update for you. I'll reinstall Windows today, because I need to write a test online, but this doesn't look good. Now, with D.O.C.P OFF my PC desktop freezes many times, and if I reboot, my SSD can't boot, only if I shutdown, then turn on. I managed to get another BSoD, but I didn't got a dump, for whatever reason.
  16. @Radium_AngelSo, I decided to reinstall Windows this weekend, because this Linux one doesn't really match my style. I'm gonna create a new boot USB for the Media Tool, to make sure It's not corrupted or old. I mean, a clean Windows is a happy Windows, right? It should help me troubleshoot if I have bad hardware if I crash out of a fresh install?
  17. Could you send me a link to download it?
  18. Wait a second. So you think that reinstalling the Windows could solve my problem, if I don't have bad hardware?
  19. That one happened once, during Netflix. However, freezing is actually common, with the cursor moving laggy, or not at all. I should point out too, that my Motherboard picks up some sort of current, which plays in the headphones as a static noise, but that shouldn't cause the problem, because this happened recently, and this BSoD started WAY before.
  20. I'm using CPU-Z and Ryzen Master, idle 38, under load around 60c on CPU, my GPU used to be around 70 in high res games. my SSD is around 38 too.
  21. Nevermind, I actually failed to upload it, but I wanted to mention it.
  22. I already did both the short and long version, I'm clean as a 360 degree no-scope.
  23. By the way, don't worry, I DID NOT CHECK repair. It was in the end to read the warning on it.
  24. Now, I have good news... And bad news. YAY, the SSD is fantastic condition, according to this verification. You already know the bad news. Onward we go! It's time for me to thank you again for your support, because I fear we have a lot of troubleshoot to go from here, because the SSD was my only belief.
  25. @Radium_Angel Hi, so I downloaded DiskGenius, what do I need to choose to test my SSD's health?
×