Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

bodeman

Member
  • Content Count

    29
  • Joined

  • Last visited

Awards

This user doesn't have any awards

About bodeman

  • Title
    Member
  • Birthday Apr 20, 1969

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • Interests
    computa

System

  • CPU
    ryzen7 3700x
  • Motherboard
    aorus elite v2 b550
  • RAM
    corsair vengeance
  • GPU
    gtx 1050
  • Case
    be quiet 500dx
  • Storage
    1tb nvme ssd + 128gb ssd + 3tb hdd + 6tb hdd
  • PSU
    stock cooler
  • Display(s)
    asus vc239 + acer
  • Cooling
    stock cooler
  • Keyboard
    coolermaster ck350
  • Mouse
    devestator 2
  • Sound
    xenyx q502 usb
  • Operating System
    windows 10
  • Phone
    motorola one zoom

Recent Profile Visitors

118 profile views
  1. This didn't work but after waiting multiple hours it got ou the loop. Stil thanks for helping!
  2. I just restarted my pc after using windows debloater with a new install of windows and got in a bootloop. I already tried to reset my bios but nothing changed. (I don't know if its the windows debloater I changed my fan speeds too but that souldn't matter if I reseted the bios?) Sorry if confussing
  3. I used a hard drive I already used, I tought it would go to the bios but I think I got it. Thanks for the help
  4. Thanks for helping the screen turned on
  5. Thanks the screen turned on and the lights on the motherboard too. I see this on the screen:
  6. It isn't modular but I don't think it matters much. I didn't plug any of that sort of cables in but the big one, do I maybe need more cables I need to plug in?
  7. Ow sorry tought it was not something important, what cable goes in there?
  8. Sorry for the little typing and how would it be doa if (almost) everything plugged it to the mb does work
  9. Specs are: b550 elite v2 aorus Corsair vengeance 3600mhz 2x8 gb Ryzen 7 3700x Gtx 1050 Seasonic gc 650
  10. The fans spin and when the pc turns on the motherboard lights don't turn on. Only if I flip the psu switch they go on for a millisecond. Edit: the rest of the rgb does work case and cpu
  11. Tried it on 2 monitors I know are working and nothing happened
  12. Sorry Idon't have any off these things maybe I forgot to plug it in? I got the b550 aorus elite v2 motherboard
  13. I build my pc today and when I was finished I turned it on. Everything looked like it worked but the monitor didn't responded. I replaced the video card but it still didn't work. What do I do now? Edit I forgot to say when I turn the PC on the power button won't shut it down
×