Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Michi.Kazuma

Member
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Awards

This user doesn't have any awards

About Michi.Kazuma

  • Title
    Newbie
  1. So i put my old 2200G in the system and she booted right up like it was nothing, the CPU light was on for a split moment then went off and booted sorta normal
  2. Done this before i think but tried againg just incase, still nothing unfortunately. Really appreciate the info though might com in handy in the future, tomorrow imma swap the CPU for a 2200G i have in an older build that i know works to check if it’s possible the Board or CPU got messed up in the move, it was a short move but the case was set on the tempered glass side pannel when my brother loaded it up so idk if the parts hanging that way damaged anything on the motherboard or if I accidentally did something when i hit the eco switch while unplugging the PSU instead of the power switch.
  3. So my PC just suddenly stopped working after i moved, the CPU light is on and i have tried changing the battery on the board, i reseated the CPU and checked all the wires. Still has the light and idk what else to do CPU Ryzen 5 2600X with an EVGA AIO MoBoard MSI Gaming PRO Carbon AC GPU Gigabyte Windforce RTX 2070 Super RAM Corsair Vengeance 16 gigs DDR4 3600mhz PSU EVGA 850W 80+ Gold Everything powers on, all the fans are spinning and all, the AIOs led flashes once really quick after powering up but then nothing, none of the
×