Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

C3rvineltt

Member
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Awards

This user doesn't have any awards

About C3rvineltt

  • Title
    Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. **TOPIC UPDATE** Today I went to a friend's house he had Ryzen 5 2600. I took his CPU, installed on my motherboard, PUT my RAM sticks and everything worked fine. PC posted, and I checked the BIOS, I got to know that I have the latest BIOS successfully Installed. But again to make things sure, I updated the BIOS using M-Flash. After successful BIOS update. I took his CPU out and put 5600X in and still the same DRAM led light is turning on with no display. This is fraustating now. Can anyone tell me if there are some specific settings that I need to change in BIOS to make my 560
  2. Well this is the problem, I was on intel before this build. This is my first AMD build and don't have any 2000/3000 series CPU in hand.
  3. **TOPIC UPDATE** Today again I flashed BIOS using a USB 2.0 8GB. Performed the proper steps carefully. Uninstalled everything except CPU. ATX and CPU cables were inserted. Flashed the BIOS and now CPU light fixed but DRAM light is on again.
  4. **TOPIC UPDATE** I performed following steps. I downloaded the latest BIOS from MSI website and put the ROM file on a flash drive which was formatted in FAT32, then I inserted the Flash drive in BIOS Flash USB port. I unplugged and uninstall CPU, Disk Drives and GPU. Then I pressed the flash button. My PC started BIOS flash light flashed for around 3 minutes and then PC restarted and flash bios light turned off. Then I turned the PC off and removed flash drive. Installed CPU, GPU and disk drives and started the PC. Still no display and now DRAM li
  5. Daamn!! I didn't know that before. Well thanks I'll now try to update the bios then I'll let you guys know. Thanks for the help, much appreciated.
  6. Well, I don't know and it has no sticker or something about the BIOS but I guess X570 is compatible with Ryzen 5000 series out of the box. One thing I know is that it's bios might not the be lastest version. Because at the time of it's manufacturing Ryzen 5000 wasn't available.
  7. Hello guys, recently I was building a new PC with Ryzen 5 5600X. Today I got my RAM shipped, the final component. I installed the two sticks of 8GB each and turned on PC. PC is not giving any display and DRAM led is turned on. These are my detailed specs. Ryzen 5 5600X MSI MPG X570 Gaming Plus AsRock RX 5700XT Taichi ADATA XPG D60G 8X2 GB 3600MHz CoolerMaster MA620P cooler XPG SX8200 Pro NVME 512GB Seagate Barracuda 2TB Thermaltake J25 case Redrangon RGPS 700W Modular Things I have tried, 1. Checked the manual to
  8. Hi there guys, I'm having this weird problem. I had an RX 580 Nitro+ in my PC and sold it for upgrading purposes, right now I'm stacking up my money for RX 5700XT, but I was feeling bore so I bought a temporary GPU GTX 760 Asus Dual. First day before inserting the GPU I uninstalled previous AMD drivers using DDU, then inserted the GTX 760, started my PC and installed the proper drivers for it. Everything worked fine, I played 2 hours of Dota (Maybe more), then I shutdown the PC. Instead of shutting down it restarted, I shutdown again and it restarted again. I pulled the AC power, and the
×