Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Harlon

Member
  • Content Count

    91
  • Joined

  • Last visited

Awards

This user doesn't have any awards

About Harlon

  • Title
    Member
  • Birthday June 19

Contact Methods

  • Discord
    Harlon
  • Twitch.tv
    pryorjay10
  • Twitter
    @pryorjay10

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    My interests are tech, modelling and I mean building models, video games and video creation.

System

  • CPU
    Ryzen 5 3600
  • Motherboard
    ASUS Prime B450-PLUS ATX Motherboard
  • RAM
    Corsair Vengeance RGB PRO 16 GB (2 x 8 GB) DDR4 3200 MHz
  • GPU
    Evga GeForce 1060 3gb
  • Case
    GOLDEN FIELD P3 Tempered Glass Windowed Mid Tower Computer Case
  • Storage
    WD SN750 500GB High-Performance NVMe, Seagate 2 TB BarraCuda 3.5 Inch Internal Hard Drive
  • PSU
    Cooler Master 600W ATX Power Supply
  • Display(s)
    Dell P2419H 24 Inch
  • Cooling
    3 black uphere fans. amd stock cooler
  • Keyboard
    DIERYA DK61 PRO 60%
  • Mouse
    Logitech G402 fusion
  • Sound
    Logitech Z150 Compact Multimedia Stereo Speakers, INSMART PC Gaming Headset Over-Ear Gaming Headphones
  • Operating System
    Windows 10 home
  • Laptop
    Sony viao
  • Phone
    iPhone 8 64gb

Recent Profile Visitors

287 profile views
  1. When i launch an app like cinebench or lively wallpaper. i get a few seconds of activity, one second of frozen and then shuts down. Apps like google chrome and file explorer still work. what do i do?
  2. I have plugged my bridge into my Ethernet port on my wall and plugged it in and it isn’t connecting, I fear that it is because I have it plugged into the wall not directly into the router. There are some pictures of where I plugged it in. Has anyone else had this problem?
  3. sorry i accidentally pressed back on my mouse after i posted and i thought it took away my post so i pressed submit topic not realising it would do it twice.
  4. So first thing i want to say is wow, you have an amazing system. Now most likely the issue is motherboard. If you search up 'ASUS 0d error', the top link is it and what ASUS said is that they should RMA there board so if you still have the box and everything then you should be able to get a refund but if you don't have on of the items that comes in the box then you will most likely have to get another motherboard. If all of your components are getting power so your gpu, cpu ,ram, psu, storage, if they are all getting power then it will most likely be a motherboard issue. now you motherboard is
  5. yeah. well thank you. i have tried like Minecraft support and stuff but no one knows so i may connect Microsoft as they now own Minecraft
  6. yeah i already have 1.16.5 and i played it before i modded my case. it is just so weird.
  7. Ryzen 5 3600 Motherboard ASUS Prime B450-PLUS ATX Motherboard RAM Corsair Vengeance RGB PRO 16 GB (2 x 8 GB) DDR4 3200 MHz GPU Evga GeForce 1060 3gb Case GOLDEN FIELD P3 Tempered Glass Windowed Mid Tower Computer Case Storage WD SN750 500GB High-Performance NVMe, Seagate 1 TB BarraCuda 3.5 Inch Internal Hard Drive PSU Cooler Master 600W ATX Power Supply it is very strange. you know the red loading screen, for Minecraft, it i
  8. yeah so it is only when i play 1.16 or later of minecraft that my pc just shuts down. i can do everything else normally. and i checked that my cpu cooler is right and it is
  9. i would recommend a double chamber case as that will give you the most support. maybe go with the lian li o11 dynamic or the corsair crystal case. they both have great cooling support and they will be able to fit all of your drives. Do just double check it tho
  10. i am pretty sure that it would all work (as long as your CPU has integrated graphics). It would take some strain off of your GPU. i have 3 monitors connected to my monitor and if my CPU had integrated i would use it. with the mouse situation, i would just test it as moving one cable up would destroy or mess up any of type hardware so just test it but you would gain small amount of fps.
  11. thank you. it works now. i set it to max at first and it scared me it was so loud!
  12. i use nzxt cam. how do i manually turn on the fan?
×