Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Wiktuur

Member
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Awards

This user doesn't have any awards

About Wiktuur

  • Title
    Newbie
  • Birthday Feb 20, 2000

Profile Information

  • Location
    Gdynia
  • Gender
    Male

System

  • CPU
    Intel Core i3-8100
  • Motherboard
    MSI B360M Pro-VDH
  • RAM
    16GB Ballistix Sport 2400MHz CL16
  • GPU
    MSI GeForce RTX 2060 Super Gaming X
  • Case
    SilentiumPC Armis AR1 (Modded for airflow)
  • Storage
    SPCC SSD 240GB
    Samsung 860 QVO 2TB
    WDC WD20EZRZ-00Z5HB0 2TB
  • PSU
    SilentiumPC Vero L2 600W
  • Display(s)
    Monitor AOC E2270SWHN
    Samsung SyncMaster 943NW
  • Cooling
    Stock Intel
  • Keyboard
    Tracer Gamezone Radiant
  • Mouse
    Logitech G102 Lightsync
  • Operating System
    Windows 10 x64
  • Laptop
    Lenovo IdeaPad 100-15IBD with Nvidia GeForce 920M
  • Phone
    791187272

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Just broke, 100 minutes of good internet and broke again - suspect: power adapter - it's the only thing that wasn't tested yet
  2. 1. It's v5 00000002, or is there some other number i should find? 2. Yes, latest official firmware (1.5.0 0.9.1 v0001.0 Build 210319 Rel.39726n), I've reset it to Factory, installed the latest FW "from file" and Factory reset again, Looks promising. Will post when it breaks. Whatever WiFi it was, it was good. I mainly used it as a switch and rarely as AP, and my internet is max 15Mbps so it doesn't matter I would buy anything if I had any money - but I don't - and I can't get more money, because the router decides to break, and it's not that easy to find anything combinin
  3. Hi, my router, connected to ISPs modem/router combo through WAN keeps randomly (5 min to 3+ days) forgetting all the setup, and needs going to tplinkwifi.net or 192.etc, setting admin password, mode of operation, wifi password to work again for a random amount of time - sometimes I don't have time to set it up when it forgets. I already ruled out overheating, bc it never goes over 37C. TP-Link support told me to buy something new, but the router has only 2 years of use on it. Please help me.
  4. Hi, I had this problem for a while, when i open a game (Minecraft, Satisfactory, any more GPU-demanding game) the sound starts tearing and after the game loads, everything is ok. It only started after I bought and installed my GPU. Specs: 16GB RAM Intel i3 8100 MSI RTX2060 Super. I heard that this may be caused by RAM shortage, as I don't want to buy new RAM, as I'm wanting to upgrade my processor to Ryzen... Anyone got any solution? And sorry if I posted this in the wrong thread, I wasn't sure where to post it...
×