Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Naif

Member
  • Content Count

    10
  • Joined

Awards

This user doesn't have any awards

About Naif

  • Title
    Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. I stoped the fan from spinning and the noise went away , although my whole built is brand new ! even the fans are new had them for only 2months
  2. hello, i have two cooler master 120mm fan as an exhaust and the upper one is making a strange noise like there is a cable touching the fan while it's spinning but there is not ! after I checked everything looks fine but I don't know the cause of the noise (note that on high rpm with heavy use the noise vanish) you can hear the sound below audio.mp4
  3. Hello I've recently built a new pc with ryzen 9 3950x with air cooler noctua nh-d15 and the case is cooler master h500m What I've noticed is the cpu idle temperature is 46 Celsius , and the maximum temperature while doing a stress test is 73 Celsius I'm worried about the idle temperature is it normal ?
  4. I disabled MSAA and VSync Is the cpu usage normal ?
  5. Hello, I built recently ryzen 9 3950x with rtx 2080 super with 32gb 3600 ram The question is about the ram Is the 32gb 3600 should be enough with no bottleneck? Or do I need to upgrade to 64gb 3600 ram? Because when I was playing gta v at 4k ultrawide screen with everything set on ultra I was getting average 36fps and maximum 42fps is this normal ? or I'm having ram bottleneck? And Thank you
  6. Hello, while I was plugging the usb 3.0 header in the motherboard in my pc, I broke the pin number 11 which is D2+ pin The question: is the usb 3.0 plug will work without the D2+ pin ?
  7. Actually the first time I disconnected it the pc was off and also I was grounded and It wasn't working the second time I disconnected it to see if the pins are okay which they are the pc was turned on But note that It wasn't working from the first time
  8. Hello I have x570 aorus ultra motherboard and cooler master h500m case, and everything was working fine until yesterday when I disconnected the usb 3.0 header that connects to the case to do some cable management. Afterwards the case usb 3.0 didn't work ! I went to check for the mb usb 3.0 pins and it all looks good but the cable is not working anymore so whats the problem ? Note that: I also disconnected these three cables In the photo
×