Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Kelp

Member
  • Content Count

    40
  • Joined

  • Last visited

Awards

This user doesn't have any awards

About Kelp

  • Title
    Member
  • Birthday February 14

Profile Information

  • Location
    On the corner of conch and coral

System

  • CPU
    AMD Ryzen 1400 @3.8GHz
  • Motherboard
    Asrock B450M Steel Legend
  • RAM
    G.Skill Ripjaws 16GB DDR4-3200
  • GPU
    Nvidia GeForce GTX 1660 Super 6Gb
  • Case
    darkFlash DLM21 (White)
  • Storage
    512Gb Samsung 850 Pro | WD Green 4TB
  • PSU
    EVGA 450w 80+
  • Display(s)
    Samsung 4k 28"
  • Cooling
    Hyper 212 RGB
  • Keyboard
    White RK61
  • Mouse
    MM710
  • Operating System
    Windows 10
  • Phone
    Google Pixel 4 XL

Recent Profile Visitors

335 profile views
  1. I was about mid-way through writing a second paragraph then the page reloaded ... so I'll just shorten what I said before. One of the major reasons I'm getting this is the small heatsink and fan, but also I have a second GPU in the slot below it. Its an old card from about 2006 from an old server I had. I only use it because two of my monitors have VGA input and the 1660 doesn't support that. It covers about 1/3 of the fan so that definitely affects my temps. I feel like if I can mount a 120mm aio or something similar to my gpu, I can avoid all the fan noise, bad temps, and maybe
  2. If you look at the pictures I link below, you can see I have a very tiny GPU. It's a PNY GTX 1660 Super. It has a single fan, and is VERY loud sometimes. It starts to sound like a jet engine every time I play a game. I believe its due to the small cooler and only 1 fan so it has to keep the RPM's high. I was wondering if I am able to water cool it. I have room for a 120mm rad at the back of the case so maybe I can put one there. Can I water cool it? And if so how would I go about doing that?
  3. I thought it was about time to change my wallpaper
  4. Kelp

    New RK61?

    When downloading the software from their google drive, make sure you make a copy to your drive and download the copy. Google marks it as a virus for some reason.
  5. Kelp

    New RK61?

    Hi to anyone who's reading this, I just made a video about the keyboard and I'll link it below. I made it longer than it could have been but I kind of just pointed my webcam at the keyboard and started recording. If anyone knows anything about the RK61 with hot-swappable switches, feel free to reply here
  6. Kelp

    New RK61?

    I just got the Royal Kludge RK61 today. There's a few other weird things with this keyboard. 1. The USB-C port is on the left side, however, I've always seen it in the middle in pictures/videos. 2. There is no bluetooth (I think I might have bought the wired-only version though) 3. The switches are hot-swappable, unlike all other RK61's I've seen. I thought maybe it was a fake, but I looked at the hardware ids and found out the PID was 8016. This PID is also listed in RK's driver list, but it was added February 10th. Could this be a new model?
  7. I just found the solution. The driver that I had installed was outdated. I installed the latest driver for the GPU and it works properly now. Thanks to everyone who helped me!!
  8. Thanks for looking in the manual for me, I haven't been able to find a menu where I can disable crossfire. I've been looking in the bios for about 25 mins and I can't find anything about crossfire. I have an AMD and Nvidia gpu in my system right now, could that be the issue?
  9. I just went through my bios and couldn't find anything again. I have the AsRock bios, I'm not sure if maybe someone else if familiar with this bios and could help.
  10. I want to know if I am able to add a second graphics card in my PC for more video outputs. Today I bought 2 dell monitors that only have VGA inputs. I have a GTX 1660 Super in my PC, but I used up the DP and HDMI ports, leaving just the DVI-D. I can't get a DVI-D to dual VGA adapter so I looked around and found a GPU from an old server. It has a DMS-59 connector on it, and I have a DMS to dual VGA adapter which is just what I need. I thought I could just install the GPU in the second PCIe slot, however, I get no display output. When I remove my 1660, and leave the older GPU in the bottom slot,
  11. Have you checked gpu temps? I had an issue where my pc would shut off because my old gpu overheated after 30 mins
  12. My Pixel 4 XL shuts off when I put it down. Even the slightest tap on the table turns it off. When it shuts off, it won't turn back on unless a charger is connected. Even when the battery is 90%+ it still does this. I had to go all day without it working because I was not home and without a charger. Maybe it's a loose connector in the phone? In the video I'll link you can see it shut off when I put it down. Then I hold the power button for about 10 seconds. Nothing works so I grab my charger and it gets to the Google screen. Then I set it down gently and it turns right back off again. Even wit
  13. Update - It's happened three more times since last night. When I plugged in the phone the last time it happened(5 mins ago), I got a battery symbol with a question mark in it. Does this mean I have a battery issue? Or might it be a motherboard issue?
×