Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

IDGamerLife

Member
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

Awards

This user doesn't have any awards

About IDGamerLife

  • Title
    Newbie
  • Birthday May 08, 1999

Contact Methods

  • Discord
    IDGamerLife#2974
  • Steam
    IDGamerLife
  • Origin
    IDGamerLife
  • UPlay
    IDGamerLife
  • Xbox Live
    IDGamerLife
  • Twitch.tv
    IDGamerLife
  • Twitter
    IDGamerLife

Profile Information

  • Location
    San Diego CA 92130
  • Gender
    Male
  • Interests
    Gaming, Programming, Socializing, Religion, Making Friends
  • Biography
    Life Is Just A Game.
  • Occupation
    Retail

System

  • CPU
    I7-9770K
  • Motherboard
    MSI MPG Z390M GAMING EDGE AC
  • RAM
    CORSAIR WHITE LPX 64 GB 3200 MHZ
  • GPU
    ASUS GEFORCE RTX 2080 SUPER 8G TURBO EDITION
  • Case
    TT LEVEL 20 VT
  • Storage
    X300 TOSHIBA 8TB HDD
    X300 TOSHIBA 4TB HDD
  • PSU
    EVGA G5 1000W
  • Display(s)
    ACER XFA240
  • Cooling
    EKWB CUSTOM LOOP
  • Keyboard
    RAZER BLACKWIDOW ELITE
  • Mouse
    RAZER BASILISK ULTIMATE
  • Sound
    RAZER NARI ULTIMATE
  • Operating System
    WINDOWS 10 PRO 64 BIT
  • Laptop
    A VERY BAD ONE, 6 YEARS OLD, DELL INSPIRON 15R 5537 LOL RIP
  • Phone
    Samsung S10+ 1TB
  • PCPartPicker URL

Recent Profile Visitors

263 profile views
  1. Also I forgot to mention... I did not flush my rads prior to use but did not notice any particles in the water I don't think... is that bad?
  2. So... I've seen this on my loop gpu for quite a while now... 8 months ish (video attachment link). Question is... is it leaking or not, what could it be, because it's scaring me a bit. The only thing though is that it's not moving or expanding in any way since it first appeared, thanks peeps. Also, I'm using all ekwb cooling custom loop stuff and ek cryofuel, how long should I flush it and clean the blocks, 6-8 months or longer wait time? Thanks again. https://we.tl/t-DGNb1J1jca
  3. Sup, So quick question all, um the ml120 fan pro led blue has a power draw of about 0.3 amps which I do not know if it that is the peak value but is it safe to put two of those on one header using a noctua splitter on the mobo as I know each header allows 1 amp I believe, thanks.
  4. No all the water is fine through the cpu, I dont know how to use asus gpu tweak II but one of the things that seems off is that the gpu core voltage does not increase with the clock speed of the gpu...
  5. Hey guys, need some help here, this graphics card in the title in my custom water loop build along with a 1000 watt power supply, i7 9700k, and 64gb of ram is not working properly. Whenever a game is launched the vram usage is very low, the clock speed remains at 300, and the card exceeds normal load temp at 90 and then... black screen forcing me to restart manually. I know it has nothing to do with hardware wise because it idles 30-35 celsius, please help anyone. Thanks.
  6. Thanks and also just a little worried.
  7. Hey there, I know this sounds like a silly question, but is 12 tb enough for gaming nowadays in the way of hdd's, one 8tb and one 4tb thanks.
  8. Hey there, just so I don't mess anything up here, but is a 1000 W good for a 2080 Super and an I7 8700K, thanks.
  9. Thank you for your advice, yeah EKWB is my choice just because of quality and everything else. At first I thought a 1000 W wouldn't be enough to sustain a 2080 super and an I7 8700K.
  10. Hey there y'all, new here, but um so for a 2080 super with a I7-8700K, what would be the the possible idle temps and load temps with an 120 se rad and a 240 se rad together, 1000 W PSU, and all ML CORSAIR FANS; give me your advice, tips, anything would help, thanks.
×