Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

ImAkilles

Member
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

Awards

This user doesn't have any awards

About ImAkilles

  • Title
    Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. that one gets here in may does this fit the bill to? again thank you for the help https://www.amazon.ca/Intel-Gigabit-Network-Adapter-EXPI9301CTBLK/dp/B001CY0P7G/ref=sr_1_3?keywords=I210+card&qid=1587062855&refinements=p_85%3A5690392011&rnid=5690384011&rps=1&s=electronics&sr=1-3
  2. like this one on amazon? https://www.amazon.ca/10Gtek-Gigabit-Ethernet-Network-Express/dp/B06XH3QJ39/ref=sr_1_1_sspa?keywords=I210%2Bcard&qid=1587057192&s=electronics&sr=1-1-spons&spLa=ZW5jcnlwdGVkUXVhbGlmaWVyPUEySjIwWTZQSzNORktNJmVuY3J5cHRlZElkPUEwOTYyODg4WU9DUVk4Qlk2TVZEJmVuY3J5cHRlZEFkSWQ9QTA5MzI2MzJOMFBDQVBLWjFDMkkmd2lkZ2V0TmFtZT1zcF9hdGYmYWN0aW9uPWNsaWNrUmVkaXJlY3QmZG9Ob3RMb2dDbGljaz10cnVl&th=1
  3. i installed the driver, disabled any power options and restarted. just did a speed test and got the same results
  4. which one do i get? and thank you for taking the time to help
  5. so get the lan driver from the intel site instead of my motherboard website?
  6. i did try a different cable its just shorter than the other one didn't mean that i just moved it closer physically and didn't change the cable sorry for the misunderstanding. my router is Hitron CGN3ACSMR
  7. yes. i moved my pc cable closer to the router and got the same result
  8. it is with the cable plugged in ive cycled through all the ports on the router and the results are the same.
  9. thank you so much. ive been stressing over this for the past day and i could not figure it out.
  10. just built my pc and my lan connection is stuck at 10 Mbps. running on a ryzen 3700x (4 GHz) no overclock, ASUS Prime X570-P, gskill ripjaws 32gig that is rated at 3600 MHz, boot drive is a WD Black SN750 NVMe SSD ive tried setting the speed and duplex to 1.0 gbps full duplex and auto both yield the same result. cable is cat7 rated i know the cable works just tried it on another computer (my laptop) and i was getting much higher speeds
  11. Built my first pc yesterday and i was excited to us it today but my ram wont run at the rated speed. its a 32 gig kit @ 3600MHz. When i enable the DOCP profile in bios i get an error and boot into safe mode. my ram is on the supported list on my motherboard's website. when i enable docp i get this warning this is the error i get when i try to boot with DOCP enabled. the overclock settings that docp changes running on a ryzen 3700x (4 GHz) no overclock, ASUS Prime X570-P, gski
×