Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Trouble Kelp

Member
  • Content Count

    168
  • Joined

  • Last visited

Awards

This user doesn't have any awards

7 Followers

About Trouble Kelp

  • Title
    Junior Member
  • Birthday May 28

Contact Methods

  • Steam
    Trouble kelp
  • Battle.net
    Trouble kelp
  • Twitch.tv
    Troubleklp

Profile Information

  • Location
    Haven City
  • Gender
    Male
  • Interests
    Star Wars, Dr. Who, Zelda, Metroid, Pokemon,(Nintendo in general),Computers, Video Games, Biking, Track.

System

  • CPU
    i5 2310
  • Motherboard
    MSI Z77A-G41f
  • RAM
    8GB AData
  • GPU
    MSI GTX 760 Twin Frozr 4GB
  • Case
    CM HAF 912
  • Storage
    OCZ Agility 3 120 GB, 2 Seagate 250 GB
  • PSU
    Antec 520W neo eco
  • Display(s)
    Acer 1080p, 2 900p
  • Cooling
    Intel Liquid Cooling kit
  • Keyboard
    Corsair K70
  • Mouse
    Corsair K90
  • Sound
    Audio-Technica ATH-Pro700mk2
  1. I want to set up a storage server with ESXI following this guide. I have an Asus asus z10pc-d8/sas motherboard that has an on-board LSI SAS 3008 controller and 10 sata ports. I only really need to use one or the other for my storage server but it would be nice if I could use both. So I have a couple of questions about setting it up. From what I can tell I would have to pass the bare disks directly to the VM to set up something like the guide, is that right? I know the most common way of passing bare disks to a VM is to pass through a LSI controller that is flashed to IT mode. Would that be t
  2. With the new paste the max GPU temp is 71 degrees, HBM max is 78 degrees and Hotspot max is 83 degrees. My card seems to be throttling at 71 degrees. It will clock all the way up to 1600MHz but the second the GPU hits 71 degrees it starts to throttle and the clocks drop considerably. Most of the time it's clocked around 1100-1250MHz as it hits 71 degrees. I have tried setting the fan to 100% and it does boosts the clocks I get overall but they fall once the card gets to 71 degrees. I have a Haf 912 and the airflow is good enough it shouldn't be a problem. The graphics card is
  3. Sorry for the late response. It doesn't even hold the base clock the whole time. I have reapplied thermal paste and it reduced the hot spot temperature and the HBM memory temperatures but the card still throttles at 71 degrees. I have DDUed and tried just about every driver from the last year to try and get the mode switching working but it seems to be the same on all the drivers I've tested.
  4. I have a Vega FE and when ever I play a game or run a benchmark it seems to be thermal throttling. I have tested several different games/benchmarks and I have noticed weird behavior. First whenever my card gets to 71-72 Degrees it starts to throttle. I have tried running the fan at max speed and it helps the performance because it doesn't throttle as much but it still throttles when it hits 71. It has never gone over 72 degrees but the HBM gets into the mid 80s and the hotspot temperature is in the 90s. The fan tach also reports impossibly high RPM (1.5 Million) when it's maxed out. The fan RP
  5. I just opened up my computer and I noticed some white stuff on my AIO. I'm not sure if it's corrosion or just some sort of sealant. Is it safe to use or should I swap it out?
  6. Thanks for the reply! Looks like it was actually the network settings for the VM I was connecting to the pfSense box was trying to access the ISP router instead of pfSense.
  7. How would I start to set that up? Would that be in Systems > Routing? It shows the ISP router's IP in as the WAN_DHCP Gateway but I'm not sure if that's the right thing. Or is it firewall rules? I'm not sure if that is the right thing. My ISP's router only has a couple options. You can set do port forwarding or DMZ and that's about it.
  8. I am trying to set up a pfSense router to use as a separate network from my main network but I am having some problems. I have set up an configured the pfSense router and have it up and running but I can’t seem to get the internet working on it. It is running on a VM in ESXi 6.7 and I have a virtual switch set up that takes in the internet from my ISP’s router into the pfsense VM as the WAN connection. Then another virtual switch going from the pfSense VM LAN into the other VMs.PfSense was getting an IPv6 and IPv4 address but I couldn’t connect to the internet from it. Then I tried putting it
  9. Games are stuttering a lot on my friends PC and I'm having trouble figuring out why. I used to use the same exact PC (only difference being the hdds) and I never had any issues in games. Games will freeze momentarily seemingly at random. Final Fantasy 15 has the most issues, it has the stutters more frequently than any other game. It also happens in league of legends and warframe so I don't think it has anything to do with the specs. I've even tried FF 15 on my computer at the same settings and I don't have the same stuttering and I have a 7850. One thing I also noticed, when I downloaded FF 1
  10. Thanks. I thought it would be ok but I just wanted to make sure.
  11. I accidentally applied +1000 MHz Overclock over remote desktop and of course it crashed. I don't have access to the computer right now so I can't turn it off. Could anything me damaged if it is left like that for a about 5 hours? The GPU fan is set to 100%
  12. I have an Asus p8h77-v motherboard with a xeon 1270 and a set of 4x4GB Corsair vengeance RAM. The ram is rated for 1600 MHz but when I load the XMP profile my computer won't boot. I have tried increasing the Dram voltage, I have set the frequency and timings manually and I updated my bios but I still can't get it to boot. I have had no problems running at the default 1333MHz but for some reason it wont boot with 1600MHz.
  13. I have a E3 1270 and I've been looking for a motherboard for it but I've noticed on a lot of boards they say they support the e3 1230 but don't list the 1270. Would a 1270 most likely work in these motherboards considering the 1270 and 1230 are very similar? If a CPU posts in a motherboard does that mean it's compatible or is there more to it than that?
  14. It's lga 1155. I've looked into getting a new board but it's basically cheaper if I can just buy a xeon and use it on this board. I used this to get it to boot. I pulled out one of the reserved pins and put it in the slot where the pin broke. Unfortunately it isn't a permanent solution because it won't stay in contact if the computer is bumped or moved to much. I basically have to reseat the pin between every boot.
  15. Recently I discovered that my motherboard had a couple pins bent. I fixed a couple of them but one of them broke. I am able to set the pin so the computer boots but it is really finicky and I have to do it basically every time I boot. I found online that the pin the is broken is a iGPU power pin. I have a graphics card so once my computer boots it doesn't matter if the pin isn't set. My bios is set to use the PCIe graphics card first but my computer still won't boot without the pin in place. I'm wondering if there is a way to disable the check for the iGPU so it will post without it? I know th
×