Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Teknet

Member
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

Awards

This user doesn't have any awards

About Teknet

  • Title
    Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ryzen 7 2700, rx 590, settings dont matter, it lags the same no matter what
  2. Ryzen 7 2700, rx 590, settings dont matter, it lags the same no matter what
  3. Games have been running super slow on my pc, mainly games from the epic games launcher and league of legends. It happens randomly and will go away at random as well, restarting my pc will not fix it either. I have been monitoring pc performance and my cpu and gpu never rise above around 70 degrees, or above 50% load. I have updated video drivers as well, and it seems especially wierd because steam games always work fine, I thought it was an epic games problem until league did the same thing. It also lags out any video or livestream I am watching.
  4. minecraft is running poorly on my gpu for some reason and I was thinking that switching to the cpu would work
  5. is there any way that I could make it so a game used the integrated graphics on my cpu instead of my gpu?
  6. I'm trying to play minecraft with my friends, but am getting consistent stuttering and lag. I'm using a ryzen 7 2700 and rx 590, but it still runs worse that some of my friends' pcs with integrated graphics. I've seen before that minecraft doesn't like AMD gpus, but I can't seem to find a fix for the problem.
  7. its only a minecraft problem, everytrhing else works fine
  8. yea, I'm having the same issues in singleplayer too.
  9. I started a modded minecraft world with my friends, but my game was unplayably laggy, while it ran fine on on a friend's machine that was using intigrated graphics. I have a ryzen 7 2700 and radeon rx 590, 16 gb of ram. I can't find anything online that solves the problem, and I'm kind of stuck. any help is apreciated. Edit: the issue isn't with the server, I'm having the same issues in singleplayer
×