Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

SyedN2000

Member
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

Awards

This user doesn't have any awards

About SyedN2000

  • Title
    Newbie
  1. Nope no VPNs are on and I think so too, but they aren't admitting it's on their end even though this only started after they did their maintenance work. They just keep asking me to send screenshots of sites where it directs me to the .ie or the European versions.
  2. Hey guys, basically I live in university accommodation and my ISP is Ask4 and they did some maintenance 2 weeks ago, but since then Google seems to think I'm in Ireland even though I'm in the UK. Until today even my IP location was being shown as Galway in Ireland, although it still shows as Galway on some sites but majority show Sheffield or Birmingham on other sites, which are both in the UK so I don't mind it not being 100% accurate, when I search for "What is my IP location?" on Google. It's just a pain the butt, any help would be appreciated.
  3. Not that it matters much until we get the Direct Storage API, but I'd go for the Sabrent 1TB Rocket 4 Plus drive as it is one of the fastest drives available.
  4. Nah you're more than good man! Plus, Nvidia themselves recommend a 650W PSU, so you're fine.
  5. Alrtight thank you! Was just asking cuz a friend is selling me 32GB for £65 and it was too much of a good deal but wanted to make sure first!
  6. I currently have 2x8GB of Corsair Vengeance LPX RAM running at 3200MHz and was wondering if I can add 2x16GB of Corsair Vengeance RGB Pro also running at 3200MHz?
  7. Like the title say, basically I tried to install Nvidia drivers and it would just get stuck on the 'Installing Nvidia Core' section then when I tried to uninstall Office 365 it just keeps getting stuck on 'Step 3 of 4'. This is really annoying, any help would be appericated. My specs are as follow if they: OS: Windows 10 Home CPU: i7 7700k GPU: Gigabyte Aorus RTX 2080 Super RAM: Corsair LPX 2x8Gb 2666Mhz Motherboard: Gigabyte Z270X Ultra Gaming
  8. Thanks a lot this worked perfectly and now my sound is back!
  9. Hey, just did the game verification and tried all the modes again and it only seems to work with 32bit OpenGL still
  10. Nope, never had any mods unless the TruckersMP counts? and I'll do the verification of game files right now and hopefully that fixes it. Thanks for your reply!
  11. Hey, so for quite a while now, whenever I open Euro Truck Simulator 2 on my PC, the game doesn't have any sound what so ever but everything else such as Youtube and Spotify do have audio. If I launch the same game in 32 bit version the sound comes back but only in OpenGL not DiretX11. I have already tried the 64 bit version of Safe Mode, DirectX11 and OpenGl and still no sound; can anyone help with this issue? Thanks!
×