Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

deathwillbebrot

Member
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Awards

This user doesn't have any awards

About deathwillbebrot

  • Title
    Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. So I'm trying to find a waterblock to use on my graphics card. I have the MSI 1080 ti Gaming X Trio. But I can't find any kind of waterblock for it or any videos on youtube for it... would the waterblock be the same size as a 1080 that has 2 fans???This is my first attempt at watercooling and don't want to ruin my graphics card. Any input would be awesome or if anyone has a link for a waterblock that would work that would be awesome
  2. I bought a motherboard and processor together. It's an Asus z170s sabertooth, the arctic camo, I have been attempting to get this to post for over a week now. Tried multiple ram speeds, tried them individually and together. The power led comes on and stays on on start up the cpu led blinks once and turns off, the dram led blinks once and turns off but that's as far as it goes. The VGA led doesn't come on and neither does the boot led. I tried to update the bios with a usb and the bios button on the mobo however i can't tell if its doing anything because i can't get it to post to get into the b
  3. I have an Asus ROG strix Z390-E motherboard and i bought a i7 6700k to put into my build. When my ram is inserted it turns on and off repeatedly. But when I take all of my ram sticks out it will stay on. I previously had a i5-9500 in my build and it worked perfectly I made sure that the i7 was the same socket size before I bought it because i didnt want to have this many issues. Any ideas would be appreciated.
  4. Yes, I was using a 1tb hdd wd then i switch to a 500gb wd ssd and reinstalled windows completely fresh on the ssd and that was the first card that I installed on it. The card was confirmed in another system. Everything works it boots up properly and all that but sometimes when im playing games it will do it and other times it does it when it's idle. So there's no way to recreate the issue because it's never doing it during the same things.
  5. I've tried 3 different GPU's, I've tried a 1050ti and 2 different 1070's
  6. Other than the 1800 watt I've done all of that. Ive run IDA64 I have monitored with the corsair link temperatures are fine and it does it randomly so i have no way to recreate it and the motherboard doesn't have onboard graphics. Its an evga x79 classified.
  7. yes, i did that with 2 or 3 different power supplies now, a 725w, 1000w, and 1600w
  8. I have an evga x79 classified motherboard i have 16gb ddr3 munchkin ram I have an i74820K running an evga gtx 1070 graphics card.The processor is overclocked to 4.0 and it will turn on run games and everything but will randomly black screen with all rgb freezing but the fans and computer are still on but no video output. I have replaced my power supply with a 1600 evga supernova replaced the thermal paste using a corsair h100igtx radiator to cool my cpu. Sometimes it will not go for more than 15 minutes before it freezes and somtimes it will stay on for a few days before it does it. So I can't
  9. I have an evga x79 classified motherboard i have 16gb ddr3 munchkin ram I have an i74820K running an evga gtx 1070 graphics card.The processor is overclocked to 4.0 and it will turn on run games and everything but will randomly black screen with all rgb freezing but the fans and computer are still on but no video output. I have replaced my power supply with a 1600 evga supernova replaced the thermal paste using a corsair h100igtx radiator to cool my cpu. Sometimes it will not go for more than 15 minutes before it freezes and somtimes it will stay on for a few days before it does it. So I can't
  10. Im trying to find an extended atx rgb motherboard that will socket my processor(listed in title).HELP?
×