Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

idkwhatimevendoin

Member
  • Content Count

    51
  • Joined

  • Last visited

Awards

This user doesn't have any awards

About idkwhatimevendoin

  • Title
    Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. I think it may be a bios update thing since i never actually updated the bios since i built the PC lol, and thanks for following up with me lol appreciate it.
  2. No, i can see it in the windows installer but not the bios, and im sure its the ssd cuz i disconnected my other hard drive so its the only thing plugged in
  3. its a sabrent rocket nvme, but my board does support nvme pcie
  4. Nothing plugged in SATA express however i did read my manual before and saw that when i install an m.2 sata ports 4/5 do not work so perhaps my current hard drive is plugged in a sata port 4 or 5 and thats why the m.2 ssd in undetectable in the bios. maybe?
  5. So I have a gigabyte - GA Z97 D3H motherboard but I dont know what rev it is (Like rev 1.0, rev 1.1 or rev 1.2). Does anyone know how I can find out. thx also can u plz check my last post cuz its an extremely annoying problem, and if anyone has any tips I will be extremely grateful.
  6. yes exactly, i thought once i did that it supposed to boot from the ssd but idk how
  7. i think gigabyte has a windows application for updating the bios if i cant do that I'll flash the motherboard to update the bios. thanks for the help man!
  8. does that mean i have to flash the bios or is there like a built in updating system in the bios?
  9. ok so basically i got an m.2 ssd (1TB) to use as my boot drive and storage. so after installing the m.2 in the PC i got windows installer up and running and downloaded windows on the m.2 however when the pc restarts after the windows install it does not boot from the m.2, it just shows me the installer again and when i go in the bios i cant find it in the boot priority section. after failing to find it i removed the m.2 and hooked my hard drive back up and now it shows the error message inaccessible boot device however im fixing this issue rn pls someone help me i rlly dont wanna use this m.2
  10. so u kept restarting ur pc and checking the bios, and eventually it showed up??
  11. ok so basically i got an m.2 ssd (1TB) to use as my boot drive and storage. so after installing the m.2 in the PC i got windows installer up and running and downloaded windows on the m.2 however when the pc restarts after the windows install it does not boot from the m.2, it just shows me the installer again and when i go in the bios i cant find it in the boot priority section. after failing to find it i removed the m.2 and hooked my hard drive back up and now it shows the error message inaccessible boot device however im fixing this issue rn pls someone help me i rlly dont wanna use this m.2
  12. Okay time to take an L i just had to set the BIOS to default settings I'll leave the post up in case someone has the same problem
×