Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Vastery

Member
  • Content Count

    97
  • Joined

  • Last visited

Awards

This user doesn't have any awards

About Vastery

  • Title
    Member

System

  • CPU
    Intel Core I5-4590
  • Motherboard
    Asus H81M-Plus
  • RAM
    G.Skill RipJawsX CL10 16gb
  • GPU
    XFX RX560 4gb
  • Storage
    Samsung HDD 500gb
  • PSU
    Zeus FOR600S 600W
  • Operating System
    Windows 10

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Vastery

    Disk at 100%

    Idk on what sata it is, the most of the time its "System" procces that takes my disk usage
  2. Vastery

    Disk at 100%

    My specs: I5 4590 G skill 16gb RX 570 4gb 500gb HDD I dont know why but after installing a new update my pcs disk went crazy, sometimes it would be at a 100 avarage (when the pc just turned on and while not doing anything) and sometimes it would be 0. Tried turning off SysMain (because it was constantly on the top) but now its just System and the least demanding apps. Btw is it even safe to turn off sysmain?
  3. Wow ok... Restarted the pc and everything seem'd to be fine all of the sudden (still thinking it was the gpu for some reason). Anyways, thanks for your time rickeo!
  4. For some reason now it stopped (disk is at a 0% or 2% at normal), but the animations and dragging a window to the side is laggy as hell. My specs: Asus H81M-PLUS I5 4590 16gb G.skill RX 570 4gb
  5. So windows was forcing me to update to their new 20H2 and so i did. After booting the pc, it was really laggy without any apps open and the disk usage was at 80-100% (Windows Moduel Installer). Is there any way to downgrade to the version had? I have a deacent mashine btw.
  6. Nothing happens, it pops up again
  7. Just bought RX 570 4gb, downloaded a 20.11.2 drivers and after restarting it would say No AMD drivers installed (also tried auto detect but it found the same drivers).
  8. How do I do that, I dont wanna risk everything since I can still return the card and get my money back, the guy that sold me the card said what drivers he was using and even that didnt help me.
  9. Im switching from rx 560 to an gtx 1060 and before removing my old gpu I uninstalled the drivers with ddu, after putting my new gpu in I vent straight to nvidias web site to download new drivers. Half way through the installation I heard the plug and unplug windows sound, after that my screen was black(like I disconnected the hdmi cable), waited 15 more minutes and restarted my pc and everything was black but the pc was booting. Tried installing my old gpu in which worked, uninstalled the drivers again, replaced my old gpu with a new one, installed the drivers again and the same happened. Upd
  10. Im switching from rx 560 to an gtx 1060 and before removing my old gpu I uninstalled the drivers with ddu, after putting my new gpu in I vent straight to nvidias web site to download new drivers. Half way through the installation I heard the plug and unplug windows sound, after that my screen was black, waited 15 more minutes and restarted my pc and everything was black but the pc was booting. Tried installing my old gpu in which worked, uninstalled the drivers again, replaced my old gpu with a new one, installed the drivers again and the same happened. Update: I managed to install the dr
  11. I've tried that too, I've downloaded like 10 drivers and not a single one worked. After this im never going to nvidia ever again.
  12. Can I try and installing drivers through driver pack solution and is it a good idea to install 368 driver back from 2016?
  13. Nothing happens, its just a low resolution screen
  14. You mean go to device manager and install drivers there?
×