Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Ary

Member
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

Awards

This user doesn't have any awards

About Ary

  • Title
    Newbie

Profile Information

  • Location
    Argentina
  • Gender
    Male

System

  • CPU
    i5 3330
  • Motherboard
    MSI H61M-P31/W8
  • RAM
    2 x A-Data DDR3 4GB 1600
  • GPU
    GTX 760 2GB
  • Case
    Antec X1
  • Storage
    128GB ADATA SU800 / 1TB Western Digital Blue
  • PSU
    Antec VP550F
  • Display(s)
    23" LG
  • Keyboard
    Logitech g213
  • Mouse
    Logitech g502
  • Sound
    generic 2.1
  • Operating System
    Windows 8.1 64 bits

Recent Profile Visitors

208 profile views
  1. Sadly, i think even new this CPUs where bad, but i cant remember well. Web browsing is a pain nowdays.
  2. Huh Atom n270 please + 2GB RAM, overheating with firefox
  3. Actually is not that bad if you are using for office/study porpouses, install an SDD Windows 8.1 x32 + classic start menu(it is a w7 start menu like)
  4. To be honest the page is so messy that I dont know where to download the correct BIOS update, and yes, I thought the same, I dont think every E5XXX is different not to mention the core2 are also very similar excluding cache and executions, also the E5400 is newer than the E5200!
  5. Oh thanks that gives me a relief, yes i read that the VIA chipset is bad, ill check the SATA cable, im running all the confing in bios default, in the motherboard page says the E5700 is a Core 2 Duo E5700 but on the market they are al Pentium Dual Core E5700 LOL??
  6. Sorry but I cannot tell because it doenst boot anymore, it stays in "fixing windows" and it doenst fix s*it!
  7. Hello!, I have this s*tty mobo https://www.biostar.com.tw/app/en/mb/introduction.php?S_ID=401#cpusupport , and in the support page it says it only supports the E5400 of the E5XXX series, I managed to boot, install windows and even use it, also game without BSOD on a E5200(according to intel webpage is the same CPU but lower GHz), but recently its not booting Windows, I formated the HDD and the same happens, boots till the user loading and then BSOD then reboot and says 'No boot disk detected or the disk has failed', I tested the HDD on my main pc and its running excellent, maybe the MOBO is fu
  8. It's recommended to buy an used PSU?, someone is selling a Corsair gs700 for $75(usd), according to him, it was never used.
  9. Hello everyone, in the Tier D list(just don't buy...), if you have one of them is not recommend to use it? or not recommend to buy one of them right now in 2019?, I have an Antec VP500P it's good enough for a r5 1600+rx570?, Thanks
  10. Yess its only with dedicated GPU, he gave that computer to his dad (without GPU) like a year ago and since then never restarted. When reinstalled Windows I did it with the GTX960 on, why do I put it after?
  11. Are you sure is not the CPU? It's the only thing we didn't changed, what else you suggest could try?, Already done the non igpu thing, no good results
  12. I did even 2 times in one HDD(w 8.1 and w10), i don't have another 1150 CPU, and I think buying another one it's a waste since it's very expressive where I live, maybe a Celeron
  13. Hello! I really hope someone can give me an answer, like 3/4 years ago a friend bought a prebuilt system: CPU: i5 4440 MOBO: ECS H81 RAM: 4 GB Kingston value HDD: 500 GB WD Blue PSU: generic 450w CASE: generic (I want to make an appointment, all the parts we tested from other builds were correctly working previously in it's respect systems). So time after he decided to upgrade it, so he bought a GTX 960+EVGA 500w power supply, BUT something weird happened, the computer randomly restarted no matter what do you do, it could be: less th
×