Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Light_Whight

Member
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

Awards

This user doesn't have any awards

About Light_Whight

  • Title
    Newbie

Profile Information

  • Gender
    Male

System

  • CPU
    Ryzen 5 2600 X
  • Motherboard
    Asus Prime B450M-A
  • RAM
    16GB Corsair Vengeance 3200mhz CL16
  • GPU
    Saphire Nitro+ RX 5700XT Be
  • PSU
    BeQuiet System Power 9 700W
  • Display(s)
    Acer ED323QURA 32"
  • Mouse
    Logitech G502 SE
  • Operating System
    Windows 10

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. I bought these games on sale on epic and no matter what I do (compatability, fullscreen optimisations, gpu drivers etc) the game either has a manu stuck on screen while the game plays out behind it or looks like this (see attached video). If anyone has any ideas to fix this that would be great. P.S I refunded them on epic and bought them on steam to see if it was an epic problem but its the exact same. P.P.S Epilepsy warning for the footage :) 886390293_Replay2021-09-1708-49-41_edit.mp4
  2. Don't know how or why but it just started working again. Didn't even update anything.
  3. I know its not a great software but its really easy to just quickly capture funny moments me and my friends have but ive run into a bit of a snag when using it with apex legends. I cant use the perfromance overlay in game, when I use instant replay it doesnt work and sometimes only records green and when i try to take a screenshot it saves a black image(included below). Oh and this only happens in Apex every other game I use it in is fine. Ive tried ddu'ing my gpu, reinstalling windows, using a different amd card, reinstalling the game, repairing the game and trying to run the game
  4. This us the only game I've had this problem with tho so I dont see it being a gpu problem.
  5. I did have a slight oc but I tried with it off and that didnt work either and I dont have another gpu handy unfortunately.
  6. No recent hardware changes and I've tried the newest radeon driver and the optional one and it still occurs. I'll try ddu'ing it and report back
  7. I've been having this weird issue in game where as I move my camera (even with it not moving sometimes) the reflections on cars and shiny floors will become pixelated and move on their own. I also have a problem with a weird box around my player model about 5 feet away and shadows will pop in and out of existence depending on camera angle. I've tried re-installing, running on each version of direct x and changing every available graphics setting but it still persists. I've linked the video clip and my current settings. https://drive.google.com/file/d/1EDGoMKcvpg7SpyrdPkufeg-CKwLjYF
  8. So I could technically plug them into a 4 pin fan hub but just loose white
  9. So I bought this really nice CIT Raider pc case and it came with 4 rgb fans and a rainbow 5P fan hub. I want to connect the fan hub to my motherboard (asus prime b-450m-a) but it comes with a 3pin rgb cable for aura sync and my motherboard only has a 4 pin rgb header. So is there any way I could connect these fans to my motherboard or swap out the fan hub for another compatible one. The fans are 5 pin +12v gnd gnd data +5v. Pictured is; the controller, 5 pin fan cable, 3pin aura sync cable that is attached to the 6 pin header (red) and a sata power cable.
  10. I am wondering if the id cooling frostflow 120vga would fit on to a radeon sapphire pulse rx 580 8gb as my fans run quite loud as I have a compact case. https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.co.uk%2Fulk%2Fitm%2F173965378241
  11. So I have a aerocool cylon mini and the front panel has a built in rgb strip with a 3pin connector to a small daughter board (also 3 pin) connector. There is a other empty 3 pin (see attached image) connector on this board and I was wondering if anyone knew what it was for? The top left 2 pin is for the rgb button on the top of the case and the bottom left is power. Am I right in assuming it's another connector for another rgb strip and if so where would I purchase a 3 pin rgb strip from? Thanks in advance
  12. I have tried the v2 software aswell I must've just pasted the wrong link in my original post
  13. So I found an old tecknet mouse in my attic and for the life of me I can't get the dang software to work. I've tried running as admin, compatibility checker, clean boot, reinstalling and tried running it on another machine but still it never runs properly. It just sits at 8.4mb ram usage and never displays the configuration software. http://www.tecknetonline.com/support/Download/Drivers/GM269.zip
×