Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

M0SIE

Member
  • Content Count

    135
  • Joined

  • Last visited

Awards

This user doesn't have any awards

About M0SIE

  • Title
    Member
  • Birthday Jul 26, 2003

Contact Methods

  • Discord
    M0SIE #0169
  • Steam
    ★Mosie
  • UPlay
    M0SIE

Profile Information

  • Location
    SIngapore
  • Gender
    Male
  • Interests
    PC's And Gaming And JDM cars
  • Occupation
    Student

System

  • CPU
    Ryzen 7 1700
  • Motherboard
    AsRock X370 Killer SLI
  • RAM
    Crucial Ballistix Tactical Tracer RGB 16GB Kit (2x8GB) DDR4-3000
  • GPU
    GTX 1070 Founders Edition
  • Case
    Tecware Nexus Evo
  • Storage
    KLEVV 128Gb SSD
  • PSU
    Cooler Master V1000 80+Gold
  • Display(s)
    ViewSonic VX2458-C-MHD
  • Cooling
    Corsair H100i
  • Keyboard
    Yes
  • Mouse
    Razer Lancehead Tournament Mercury White
  • Sound
    ASUS ROG Cerberus
  • Operating System
    Windows 10 Pro 64 bit

Recent Profile Visitors

689 profile views
  1. does not show up on the programs but shows up on diskpart but doesnt help
  2. I have tried that results is this
  3. I have m.2 sata ssd that i got from my friend and i decided to use it on my PC. When i got it i decided it was a good idea to re-format the disk before using, however after formating disk management stated that there was an error so i decided to restart my PC and now its showing that its Not Initialized.
  4. I have 2 pairs of corsair vengeance memory a pair of them is 3000mhz with a latency timing of 15 and another pair with 3200mhz and a timing of 18 i plan to use them in a 4x8 setup with they work?
  5. I have a asus z77 Sabertooth I7 3770 8gb of ram a 1000w psu and the latest bios update i have tested a GTX 980TI,GTX 780,GTX 680,GTX 660 2 different R9 Fury X and a RX 580 for some reason it just doesn’t work with the 3 amd cards
  6. I have fixed the problem the motherboard was missing its pin cap on the nvram
  7. No but i very sure the problem isnt the psu
  8. I tested it with my other pc works fine
  9. I have a Asus Sabertooth Z77 motherboard with a I5-2500k and 8gb of ddr3 ram i have plugged in the 20+4 pin power and 8pin cpu the power led on the motherboard lights up but when i roll over the pins with a screw driver nothing happens any advice?A refund would be my last option testing on a cardboard motherboard box
  10. I feel like my PC is under performing in games,as i have a 144Hz 1080p Monitor and i'm trying to hit 144FPS CPU~55% GPU~40% Ram~6Gb/16Gb R6S(90FPS)-Ultra GTA 5(65FPS)-Ultra Far Cry 4(55FPS)-Ultra Pay Day 2(110FPS)Ultra Mirror's Edge Catalyst(100FPS)-Hyper Minecraft(90FPS)-Fancy My PC works fine in Firestirke with 23000 points My PC specs are Ryzen 7 1700@3.75Ghz Aorus B450 Elite T-Force Night Hawk(2X8GB)3000Mhz AORUS GTX 1080 Ti 11G Samsung 850Evo 500GB SSD Cooler Master V1
  11. I recently bought a set of Black PSU Extension Cables but when it arrived it was white.Theres no refunds so is it possible to just paint it black?
  12. I currently trying to overclock my 1080ti just wondering what does core voltage do?
  13. I have 3 ssd's in my pc one of them is a Samsung 850 Evo 500Gb M.2 Sata,all my games run well on all the other ssd's but always crashing on this one
  14. Haha fixed the problem it was alot more simple i just loosen the cpu cooler screws
×