Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Andromeda0161

Member
  • Content Count

    19
  • Joined

  • Last visited

Awards

This user doesn't have any awards

About Andromeda0161

  • Title
    Newbie

Contact Methods

  • Discord
    Andromeda0161#3256
  • Steam
    https://steamcommunity.com/profiles/76561198153057880/

Profile Information

  • Gender
    Male

System

  • CPU
    Ryzen 5 2600
  • Motherboard
    B450M Pro-VDH
  • RAM
    8Gb DDR4
  • GPU
    R7 370 2GB
  • Case
    Kolink Aviator
  • Storage
    1TB Western Digital
  • PSU
    550W Corsair (Idk)
  • Display(s)
    Asus VG248QE 24' 144Hz
  • Mouse
    Corsair Harpoon
  • Operating System
    Windows 10 64bit
  • PCPartPicker URL

Recent Profile Visitors

215 profile views
  1. As much as I wish it was just dust or motor problem, my fans are fairly clean, and like I said this usually occurs once every couple months and my fans sound normal at idle. Take this analogy as an example, you're playing and the sound of your computer is just normal sound ambience in a room during games, then after restarting your computer, those fans, suddenly sound like a hair dryer at max speeds during gameplay session, it seems too sudden?
  2. Alright so, A couple days ago I restarted my pc, as I needed to uninstall something. When the pc booted up everything seemed normal however, when I started playing games, my case fans and I think my GPU fans were blaring away, very loud. Now before I restarted my pc, I could play any game and the fans were very quiet up until this moment. I have no idea why it does this, and it's happened a couple times in the past and usually lasts UPTO a month and one day I will restart the computer and no longer have this issue. So, does anyone have an idea why this happens? Thanks.
  3. Sadly, it does not. Only VGA. However my graphics card does have a DP
  4. Hello! I have a second monitor I would like to use however my graphics card doesn't have a VGA port so i am wondering if anyone has any recommendations for HDMI to VGA adapters? Thanks!
  5. @syn2112 Problem has been solved! I just had to untick "number of processors" and restart, as stated before. Didn't need to reset settings in bios. Thank you!
  6. I haven't touched BIOS, by that I mean I haven't changed ANY settings. I booted my pc up after upgrade and that was it, my mobo is B450M pro-VDH fyi.
  7. So I believe some other people have had this problem before but I have not been able to sort the problem I have recently upgraded my pc for the first time (Yipee) from an a6-6400k to a Ryzen 5 2600 However when i look at my core count in some programs, it seems i have either 1 or 2 yet i should have 6. This was just a easy way of looking at my core count thingy (Minecraft) This was on Device manager showing 12 cores/Processors This was in "msconfig", and YES i did select how many cores, and 2 was the maximum ("Six-core Processor") This was from
  8. It was the ram in the fourth slot (furthest away from the cpu) Now it gives this
  9. Another thing to note is my mouse and keyboard do not display colour.
  10. Yes, dvi plugged in to gpu... GPU does work, it worked hours ago on my old rig
  11. So recently I just upgraded my pc here are the specs: b450m pro vdh ryzen 5 2600 r7 370 tx550m Psu Two white LEDS on the ez debug while nothing is being displayed on the monitor “DVI no signal”. Everything is fine towards the fans spin, however no signal.
×