Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Voy

Member
  • Content Count

    44
  • Joined

  • Last visited

Awards

This user doesn't have any awards

About Voy

  • Title
    Member

Contact Methods

Profile Information

  • Gender
    Male

System

  • CPU
    Intel Core i5 7600k
  • Motherboard
    Asus Strix Z270H
  • RAM
    32GB Kingston DDR4
  • GPU
    Nvidia GeForce RTX 2070
  • Operating System
    Windows 10

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Actually two ideas: 1st - New channel or series, something like LTT for Dummies, where you could explain where to start with builds, OS, software, etc. Starting with basic things like installing OS, making sure everything is set correctly to setting up UnRaid and building home nas/custom pc's etc, just something with basics for people who just start playing around with computers and have 0 experience. 2nd - Sound system for computers, I know you can do it with AV Amp and speakers but what about all PC dedicated system, which one is best and why?
  2. Hmm MAAS could probably be a solution though it requires some interaction from END USER. I was hoping some something that END USER could start it Windows -> It would reboot system -> Boot into itself instead of Windows -> Pull OS Image from cloud / our server -> Reinstall it without any or with minimal interaction (Login, pressing next or something like that).
  3. So... it was me being stupid.... I actually read the Manual... dual channel configuration should go into A2 B2 slots. All working fine now.
  4. You got me thinking! So I was just testing it in dual channel mode all the time, A1 B1 slots. I tested each stick in A1 alone, XMP didn't work I stick them in A1 A2 slots and it works!!!! Now, my question is why?? And now it is running correctly but in Single Channel mode... Or maybe I should try to run it in A1 B2 ?
  5. Hello, I have Corsair Vengeance LPX 3600MHz (2x 16GB) I am using it on ASUS TUF GAMING X570-PLUS with Ryzen 5 5600X When I activate XMP profile for memory PC will not boot, going straight into DRAM Error, same when I set 3600Mhz speed for it manually. It does boot up when I set it to 3200MHz My friend has same board and same memory (just RGB version) and it is working fine at 3600MHz Any ideas if it is fixable or is it possible that mobo or memory is faulty?
  6. Yeah that makes sense. Just hoped there is some tool we could use to do that. Thank you for your help!
  7. I was thinking about something that would not require physical media and would be end user friendly (less interaction the better)
  8. Hello all, I am looking for options for Remote Windows Deployment Normally we use WDS in the office and it works fine but as we are all working remotely now reinstalling windows on computer became a struggle. I can't find any solution that would pull image from our server or from cloud and reinstall it on users device. Any ideas?
  9. Just an update on that. I still have same issues. My friend just upgraded to Ryzen 7 5800X and his ram is working fine at 3600MHz - Only difference is that he has RGB version of it. Any ideas why mine would not work? Could it be faulty?
  10. Hello, I recently upgraded my CPU and Motherboard. I have two 12V connectors on it, EATX12V_1 & EATX12V_2 8 and 4 PIN. My power supply has only 8 PIN connector. It works fine at the moment. But should I do both? If I do, what is the difference? Is it worth PSU upgrade?
  11. Thank you for your replies. Yeah it works great at 3200MHz. Might wait and see if anything changes with bios updates.
  12. Created new thread in CPUs, Motherboards, and Memory
  13. Hello all, I just got Ryzen 5 5600X + Asus TUF GAMING X570-PLUS + Corsair Vengeance LPX Black 32GB (2x16GB) 3600 MHz RAM And everything is working okay, but when I enable XMP or change RAM speed to 3600MHz Motherboard goes into DRAM Error and will not boot. When I change RAM speed to 3200MHz manually it works fine. Any Ideas? I have latest BIOS.
  14. Hello all, I just got Ryzen 5 5600X + Asus TUF GAMING X570-PLUS + Corsair Vengeance LPX Black 32GB (2x16GB) 3600 MHz RAM And everything is working okay, but when I enable XMP or change RAM speed to 3600MHz Motherboard goes into DRAM Error and will not boot. When I change RAM speed to 3200MHz manually it works fine. Any Ideas? I have latest BIOS.
  15. How about https://www.apple.com/shop/buy-airpods/airpods-max New Air Pods Max?
×