Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

spencerstephens

Member
  • Content Count

    35
  • Joined

  • Last visited

Awards

This user doesn't have any awards

About spencerstephens

  • Title
    Member
  1. I am using the cooler master mb320l case and its 2 included front fans. Got them hooked up, working, then one stopped lighting up, but both spin. I am confused because they use the same plug in. Any ideas?
  2. True. I guess a better question would be "how much will other part prices drop and how far off are these drops?"
  3. Just sold my first build and Im using the profits to upgrade ($800 budget now) I plan to keep selling as people bite on the high prices I post, using the pcs as my personal in the downtime. Since I don't have anything now, I'm kinda impatient and not sure exactly when the new stuff will drop/if it's really worth the wait. Thoughts?
  4. @thirdparty @TofuHaroto @Shimejii @xg32 @PoopThatTookAPee Thank you all very much for your input. Was going to wait for new GPUs to drop, but I thought Zen3 was going to be awhile? Either way I'll go for the 3600 (I was under the impression that they were still the same price as the XTs), probably get a little better of GPU, and upgrade the ram to 16gb. Still getting an NVME M.2 as everywhere I look they are the same price as regular SSDs rn??? And as for the mobo, I won't be cheaping out as per reccomendation. Will probably get a Tomohawk but I'll compare the list given first. Thanks again f
  5. I've looked at so many options my brain is melting and I don't understand why this $69 mobo isn't reccomended as budget, but this $110 is. Is there some important features I'll miss, better for OC, etc? I just want a basic mobo, compatible with the following potential part list, that won't give me problems or drop performance, and for the best price. Thank you for your expertise LTT browsers <3 Here's the list: Nvidia 1650s Ryzen 5 3600XT 3200mhz DDR4 RAM 2x4gb and an NVME M.2 SSD
  6. I just installed a 256gb Silicon Power 2280 SSD into my B450 Aorus M motherboard. I went into the tool I planned to use to transfer the OS, but it was not there. Checked the BIOS, not there. Thought maybe I didn't get in far enough, reinstalled what seemed a perfect fit, nothing. I've tried booting it in NVME Raid mode with no success. This installation is crucial as my HDD will fail over the next few days, based on the grinding, speeds, and crashes. Thank you for reading, anything is appreciated.
  7. Thank you all for your help. My issue has been fixed. As mentioned above, I turned off my pc, swtiched the BIOS switch on my GPU, watched my pc die before my eyes upon boot up, retried with original BIOS to meet a permanent black screen. I switched the back to fried BIOS out of curiosity, was met an intense increase in outtake fan speed (so much so that I felt it at a perpindicular angle to the flow), and the system booted up just fine. Everything works now. Honestly suspicious this happens after immediately after telling the seller about the issue. Anyways thanks for the help everyone have a
  8. @GreyestGoat The GPU is an RX570. I switched to the second BIOS and it booted up all deep fried rainbow pixilated. Turned it off, switched back to original, and now it's on a long black screen upon bootup.
  9. @The_russian Your link did not post, but you have me excited! Yes, and now that you say that I'm sure the seller was mining. He had pictures of 10 of these in a home.
  10. @Eigenvektor The German page threw me off for a sec but I think this may help. I was using the 20.4.2 version
  11. Thanks @Eigenvektor & @The_russian, I forget to mention that. I used DDU in safe mode to uninstall both GPU drivers, booted back into normal mode, and installed the drivers. Same error.
  12. Today I built my first pc. I switched from Nvidia to AMD (RX570/Ryzen 5 160AF), but used my old HDD for the build. The Nvidia drivers were still on the HDD when I attempted to download the new Radeon Drivers. When opening Radeon software, I get an error message "No AMD graphics driver is installed, or the AMD driver is not functioning properly. Please install the AMD driver appropriate for your device. In device manager, my GPU has a red triangle and it's description reads "Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43)". Getting really tired of trying to get this
  13. Today I built my first pc. I switched from Nvidia to AMD (RX570/Ryzen 5 160AF), but used my old HDD for the build. The Nvidia drivers were still on the HDD when I attempted to download the new Radeon Drivers. When opening Radeon software, I get an error message "No AMD graphics driver is installed, or the AMD driver is not functioning properly. Please install the AMD driver appropriate for your device.".In device manager, my GPU has a red triangle and it's description reads "Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43)". Getting really tired of trying to get this
  14. So I have a pair of hyperx headphones with an aux running from the headset and plugging into a small control box, where it leads to a usb. The aux cord has been cut. I think I could fix it if I still had the reset of the aux, but I don't. It's got more wires than other aux cords Ive seen too. One black, with two cords inside, metalic red and metalic gold. The other, white, has three inside: metalic red and geen, metalic blue, and metalic green. Anyone know how to make this work? I can solder and heat shrink wrap it. Idc if the box controls dont work, the audio is all that matters. Thank you fo
×