Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Kimlangholz

Member
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Awards

This user doesn't have any awards

About Kimlangholz

  • Title
    Newbie
  1. Hi. I'm a CS student and about to purchase my third monitor for my setup. However, I run a Ryzen 5 2400G setup with no GPU currently and with only two HDMI outputs. My idea was to buy a 1650 Super as the driver for the new monitor, so that it can also be used for occasional gaming. In this regard I wondered if it would be possible to run the two secondary monitors on my CPU (Slack, Browser windows) and run the new gaming monitor on the GPU or if it would be better to run everything on the GPU? The reason for asking is, that I can get a 1650 Super for around 220$ with DP, HDMI and
  2. I took it a step further and did a complete reinstall of windows - Didn't work...
  3. I have the second newest version. A new bios update came out yesterday. But sure, I could try flashing the BIOS. I'll get back when I have the result of trying that. Update: Updating the BIOS didn't work. Still won't boot to Windows with SVM and Windows Hypervisor Platform enabled... This is the first time I've tried it, but I am able to boot up in failsafe condition. Don't know if that helps?
  4. Hi. I'm trying to install android studio along with their emulator for development purposes, which requires me to enable virtualization. I need to activate virtualization in my BIOS and enable Windows Hypervisor Platform under Windows Features. Here's the problem I'm facing: With virtualization enabled in BIOS and Windows Hypervisor Platform enabled, when I try to boot, I come to a windows screen saying it was unable to boot and asking if I want to analyze/reinstall. No error code. I've tried having Windows locate and fix possible errors, but it can't find any. My onl
  5. Well, this got embarrassing pretty fast. You were right, just needed the driver for the APU... Appreciate it!
  6. Hi. I just assembled an ITX build with the Ryzen 2400G and the AsRock AB350 ITX motherboard - https://www.asrock.com/mb/AMD/Fatal1ty%20AB350%20Gaming-ITXac/index.asp I've flashed the bios to the newest version and installed a clean windows 10. Until an hour ago I only had one display attached to the motherboard and now that I tried attaching my second one to the HDMI 2 port on the motherboard, I get no signal. I've tried changing the cables to make sure the screen was working, and sure enough, display 2 comes to life when plugged into the HDMI 1 port, however, Display 1 goes black
  7. Hi. I bought an Inno3D 1060 6gb compact half a year ago and to be honest if it wasn't for the cheap price I bought it at, it would be one of the worst cards I could have bought. The performance is great an equal to the 1060's my friends have, but it only lasts for a few minutes, then the temperature sets in and it start thermal throttling. Average temp runs around 85-88 degree Celsius stock. Looking at the heatsink, it's no wonder that the cooler isn't performing well. It's just a rough block of aluminum. I've tried to change the thermal paste, but it didn't have any particular
×