Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

ChrisZH

Member
  • Content Count

    494
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Like
    ChrisZH got a reaction from Vishera in Radeon VII + B550 = blackscreens?   
    I was using 20.1.3 and was getting way more stability than others. Any newer and I would crash almost instantly. But I think you might be on to something because in my x370 build I gave my girl the card works perfectly. Put it back in my x570 and it crashes. I'm using Asus boards instead of GB. I just called it quits and I upgraded to a 2080 to yesterday though.
  2. Like
    ChrisZH got a reaction from Mateyyy in Founders edition or XC Ultra   
    Not worried about the 3 slot, just want a good quality card from a company that has some good customer service lol. Never owned a Nvidia founders card but I know EVGA is a good quality brand. Getting rid of my Radeon VII, these drivers are fucking with it and radeonsoftware keeps hard crashing. So tired of it because some days I can game all day and others it crashes every hour or so... Never had problems like this with Nvidia. Got me a Bykski waterblock on the way for the 2080 to, love their blocks. Great price to performance.
  3. Like
    ChrisZH got a reaction from ShrimpBrime in CPU problems   
    It happens rarely, Everytime it happens I go into BIOS on the next startup and everything looks normal. I'm in high performance profile in windows as well.
  4. Like
    ChrisZH got a reaction from ShrimpBrime in CPU problems   
    So I have a ryzen 3800x and an Asus strix-e x570 mobo. Sometimes on a boot up my CPU is stuck at like 1.5-1.6ghz and after a reboot the processor is running normal stock settings and boosting up to 4.4-4.5ghz. I am on latest Asus bios (1407) and CPU is not overclocked. I also have the DOCP settings up for my ram set at 3600mhz. I have no clue why it does this and haven't been able to find anything out online. If you need anymore data please let me know.
  5. Like
    ChrisZH got a reaction from Owen Chief in Distro Plate problem?   
    There are still some bubbles but i got 99% taken care of. The build looks amazing now!
  6. Like
    ChrisZH got a reaction from For Science! in Distro Plate problem?   
    There are still some bubbles but i got 99% taken care of. The build looks amazing now!
  7. Like
    ChrisZH got a reaction from RollinLower in Distro Plate problem?   
    There are still some bubbles but i got 99% taken care of. The build looks amazing now!
  8. Agree
    ChrisZH got a reaction from Beerzerker in Leak testing   
    I mean none of my tubes are really crazy bends. It's all just 90's and straight lines. But I'm like 99% sure that all my runs have great contact with the fittings and o-rings.
  9. Like
    ChrisZH got a reaction from W-L in Air pockets in loop   
    I have talked with Bykski, they are trying to reproduce this issue. If they cant then they are going to send me a replacement. I do love the way this build looks though.
     
    Even with my old pump/res combo im seeing a 20c improvement from my 240 slim and 120 rad setup.
  10. Like
    ChrisZH got a reaction from Skiiwee29 in Air pockets in loop   
    Ahhh i found some sticky foam that came with the pump, didnt think it was for mounting. Gonna try that out
  11. Like
    ChrisZH got a reaction from Zando Bob in FFXIV directx 11 crashing computer?   
    Ok so run it at stock and see what happens?
  12. Like
    ChrisZH got a reaction from .Apex. in Did i make a mistake?   
    Superposition, heaven, valley
  13. Like
    ChrisZH got a reaction from .Apex. in Did i make a mistake?   
    So i was able to fix it without draining loop or causing leaks. I kept the other thermal pads and added the new ones too. The spread on gpu was great as well. So i am getting great contact.
  14. Like
    ChrisZH got a reaction from RobFRaschke in Where do i plug my pump/rad combo   
    Ek slim 240. Im currently running the system with the top off the res to get the air bubbles out. Have paper towels unerneath all the fittings to check for leaks. So far its looking beautiful  i am using the bykski waterblock for my Radeon VII. Looks fantastic. I think everything is ok, im going to run for about an hour until i i close it off and put the res/pump back on the mount. I have such a small case i cant fill it while its mounted in the system haha
  15. Informative
    ChrisZH got a reaction from W-L in What is Bykski's US website?   
    So i got in contact with Bykski.us and they have said they are indeed the US branch. They provided a link to Bykski.com and at the bottom in references Bykski.us
  16. Like
    ChrisZH got a reaction from Mister Woof in Radeon VII bottleneck?   
    Yea all other games are running butter smooth. Resident Evil 2 is constant 100+. BFV is super smooth. Every other game is fine
  17. Like
    ChrisZH got a reaction from AskTJ in Is this something to be concerned about?   
    I can post one later today
  18. Like
    ChrisZH got a reaction from A Silver in Windows 10 slow boot on m.2   
    So windows is now taking longer to boot on my crucial m.2. When I first installed windows it would only take a few seconds. Now it takes upwards of 40seconds to even a minute. I had a problem and had to wipe all the partitions and do a fresh install. That is when this started occurring. Any ideas how to fix?
×