Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Jarryd

Member
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

Awards

This user doesn't have any awards

About Jarryd

  • Title
    Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Hi sorry to everyone whoi has replied, I have found that it is the fact that the psu only has a 20 pin connector and the mobo needs 24 pin after testing it with my main pc. Thanks to everyone who helped out.
  2. Is it possible that the power supply only having 20 pins anf the mobo requiring 24 might have anything to with it?
  3. I have cleared the cmos yes im noit sure if thats what you mean
  4. So, I have had a pc running a I3 3220 working fine and recently i got a i7 2600 from the place i work so i wanted to upgrade but whenever i try to boot with the i7 it boots until windows starts loading then at a random point restarts some times its on the desktop other times its still loads but it works fine with the i3 Any help is greatly appreciated, Thanks
  5. I'm planning on getting a ryzen 5 3600 and running it on my existing msi 350m gsming pro mother board and wanted to know if there will be any performance issues P. S. I know I must update the bios in order to run the cpu
  6. i didnt mention Nvidia cards coz they are overpriced where i live and i can get the 590 for cheaper than a 1660
  7. I am coming into money soon and was wondering do i buy the rx 580 now or wait for the new navi lineup from amd
  8. Been wantint to upgrade my pc but dont have a lot of money as i am a student so i was wondering if this would be a good upgrade or if i would need to gop with something a little more powerful my pc specs are as follows Ryzen 3 1300X 8GB RAM RX 460 2GB B350 motherboard 500W PSU
  9. its ok i got it to post i dont think i reset the cmos properly thanks though
  10. I wanted to install a clean windows so I erased all my drives and changed my boot order and now my PC won't boot I've tried resetting the CMOS and I have scoured the forums and I cannot find anything that helps I have a b350m gaming pro mobo with ryzen 3 1300x I do not have money to be replacing any components Please any help is greatly appreciated
×