Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

CaptainChaos025

Member
  • Content Count

    228
  • Joined

  • Last visited

Awards

This user doesn't have any awards

About CaptainChaos025

  • Title
    Member
  • Birthday Mar 26, 2003

Profile Information

  • Gender
    Male

System

  • CPU
    Intel Core i7 860 3.0 GHz
  • Motherboard
    GIGABYTE GA P55-USB3L
  • RAM
    3x Samsung 1600MHz DDR3
  • GPU
    ATI Radeon HD 4300
  • Case
    Cooler Master Masterbox 5
  • Storage
    Kingston U400 120GB SSD + 500GB WD Blue + 160GB Seagate barracuda
  • PSU
    Cooler Master GX 550
  • Display(s)
    a small flat screen tv from Dual
  • Cooling
    Corsair Hydro series H50
  • Sound
    s good
  • Operating System
    Windows 10 Pro

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. tried it, gave me the insert password prompt, but gave the same error afterwards. perhaps try restarting it and try again? and perhaps any other suggestions?
  2. hello, Im experimenting with Ubuntu 20.04.1 (im trying to learn the os/learn Linux in general, basics and trying out a few things etc), and i need to move a folder to the icons folder. Im trying to do this with the mv command, with sudo at the start. but when i try to move files via said command i get a Directory not empty error. Me being used to Windows, i dont know what this means at all. Ive tried googling some info about it, but i myself cant find anything that actually helped or anything that doesnt sound too confusing - so thats why im asking here :')
  3. True true, but should i be worried about if the wrong power or somrthing goes through the wrong pins because the layout is just slightly different or should i go for it?
  4. I would like to use a "more modern" psu for my HP XW9300 Workstation motherboard because my dad once took it apart and I had to reassemble it whilst not having all the screws because he lost them and i iust simply dont really trust it anymore. The original is a DPS -750CB A REV:03 F and i want to swap it with a Cooler Master GX550. It would sortoff fit but im worried about the CPU power connector. Ive provided 2 images of the DPS and the Cooler Master 8 pin cpu connector layout (sorry for the bad quality my camera does not like to focus) and for as far as i can see is the layout on the righ
  5. so!!! ive been wanting to get a new gaming PC for years now, and whilst i dont have the money yet, i am saving up pretty quickly. and in the meantime i went to make my first proper setup. im curious to know though if its actually any good PS: not sure about the amount of the LL120 MM fans, might need to change them to 140MM or a few less fans so ignore that at the moment :') EDIT: just noticed the PSU isnt good enough illl go ahead and change that real quick PCPartPicker Part List Type Item Price CPU
  6. Ah ok, 200MHz and 2GB total just sounda a bit too low imo lmaooo Ill see if i can get some
  7. Ive got an HP XW9300 Workstation that id like to put Windows 10 on, but every tine i try to do that i get error ExpressChange128 is missing or something. A friend of mine looked it up and according to him it either could be a CPU or a RAM error. The CPU's (2x AMD Opteron 285) could be too old even though we checked in HWinfo on Windows 7 (because yes that does still run on it and i know its now dead and im still sad about it ?) and according to it it should be able to run it. Ive tried booting from a bootable Windows 10 ISO with Rufus, which only gave a windows logo, ive tried doing it whilst
  8. well i can go into the speaker settings (every time i plug any headphone in i get a menu asking what type of audio device i plugged in, like headphones, headphones with microphone etc.) but nothing changes really
  9. recently got a new/refurbished laptop from my dad, its a Dell Latitude E5540 and i was and still am very happy wiht it, especially when you compare it to a 8 year old Dell Precision M4600. but for some reason i can't get the audio to work properly. the speakers work fine but the earphone connnection works only like half, when i play music there is no bass at all and when i watch a regular video there also isnt any bass and all the other audio is a bit bugged. i went to the official dell website, typed in my service tag and downloaded the correct audio driver (Realtek High-Definition Audio Driv
  10. well ive tried it mupltie times and it doesnt work so i guess im a little fucked anyway lmaooo, ill try to wait until the battery died and plug it back in and turn it on, this is gonna take hOurs though because i had plenty of battery life left so oof :')
  11. but the problem is, that NONE of the buttons do anything. its literally stuck
  12. so i was trying to wipe the cache in the Android Recovery menu by powering off my A70, holding the power and volume up button for a bit, slect wipe cache, let it do its thing and when i had the option to reboot the device, i cannot do anything. buttons not doing anything at all. help is it best for me to let it run out of power and then see what i can do or is there anyhting i can do without needing to wait multiple hours becuase of its big battery???
  13. so my dad is upgrading from his Samsung Galaxy S5 to a Samsung Galaxy A50. hooray, but when we put in his old SD card it gave an error, and it says we need to format the SD card. but, how can i back up the data from that SD card so that it can work with the A50? should i only copy the files with all the images and music etc. or should i copy everything (including Andriod, LOST.DIR and files like those?
  14. so for my new gaming pc build im planning to use the ASUS ROG MAXIMUS IX HERO as my motherboard and the Intel Core i7 9700K, but im not sure if they are both compatible, because on the ASUS website for the MAXIMUS IX it says its made for the 7th and 6th gen Intel Processors
  15. so my laptop used to perform better once plugged into its 180 Watt power plug, but its performance is like its not plugged in. why is this? ive got a Dell Precision M4600 with Windows 10
×