Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

ElazulTF2

Member
  • Content Count

    97
  • Joined

  • Last visited

Awards

This user doesn't have any awards

About ElazulTF2

  • Title
    Member

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

System

  • CPU
    Intel i5 4670K
  • Motherboard
    MSI Z87-G43
  • RAM
    2x4Gb DDR Kingston HyperX Beast
  • GPU
    Sapphire R9 290 Tri-X OC
  • Case
    Corsair Carbide 300R Window
  • Storage
    120Gb SSD Samsung Evo, 1Tb WD Caviar Black
  • PSU
    Corsair CX750 w
  • Display(s)
    BenQ XL2720T
  • Cooling
    CoolerMaster Hyper 212 Evo
  • Keyboard
    Razer Blackwidow 2013
  • Mouse
    Razer Deathadder Black
  • Sound
    ATH-AD700 Headphones

Recent Profile Visitors

456 profile views
  1. I see...thanks for your answers, I hope they will be able to help me and it will not affect the sound from my headphones in the end. I have no idea how much that will cost me.
  2. Tried that, I'm not 1000% sure but It seems to come from the base connected to the left headphone. But it has a cover on top of it.
  3. As the title states, I have a pair of amazing AD700 first gen (the ugly purple and gold ones). I have used them for thousands of intense gaming hours, always with great care. I must say I only dropped them like once or twice in many years. Never too hard either. Never had any issues with them apart from some of the fabric on top of the pads falling off, but soundwise it was always perfect. But today something unexplainable happened, I was playing games without an issue, I removed the headphones and put them on my desk as usual, came back later that day and when I put them on my head, I hea
  4. Hey guys I have a very annoying problem here. I have a laptop Macbook running High Sierra 10.13.6 with Final Cut Pro X 10.3.4 on it. I travel a bunch and have to edit my content from my laptop and for the past couple of days everytime I click on "export project", I see my cursor changing to the loading icon and BAM, it crashes FinalCut. No matter what I try it keeps doing that. I tried testing with older OS and FCPX versions, it did not work either. I hope you guys have ideas or solutions for me because I'm running late with my work because of this. Thanks a bunch in advance !
  5. I would doubt that because you can still select w7 64 and it redirects you to the correct driver for your OS. I might be wrong but they would have removed it from the list if it was not compatible isnt it ?
  6. I used DDU in the first place to remove all nvidia drivers. Did not matter for the rest. I tried installing with and without Gforce experience. It's currently not installed and the results are the same.
  7. Hey guys. I had a couple of bluescreens this past week, and Gforce experience was not able to launch for some reason so I wanted to do a clean reinstall of the latest GPU drivers for my 1080 (im on w7 64) I used a software to remove everything Nvidia related. Manually redownloaded Gforce experience and here's what is said, AGAIN. So then when I try installing Nvidia drivers with the official installer. It starts with : "Installing graphics driver..." Goes to black Goes back as it was before and it nothing more happens, it failed. I have no idea what else to do at this point
  8. Verifying does not put the softwares back into the program lists.
  9. Hey guys, I apologize in advance for rookie mistakes but this was my first go at doing a fresh install on an existing system. For information my C: drive only had windows and automaticaly installed software on it. I have quite a few problems, but the main one is this. I had many crashes and issues with my computer lately so in a last attempt to save it I tried a clean reinstal of win7 ultimate on my C: while I still had my two other disks for content and games. After the clean install I'm having lots of issues with the adobe suite and office. I cannot open them anymore and
  10. Thanks, I kinda wished I didnt have to do all this to be honest with you. Anyone has any other idea before coming to that ?
  11. Mine is connected through my keyboard's jack
  12. The buzzing is coming through the speakers not from inside the computer tho. But I'm no expert so...
  13. I mean when it happened earlier today I didnt have the latest driver, I do now and it happened again few minutes ago after I launched the game for 10 min. If it was driver related, do you think it would be happening still ?
  14. Nope I just happened to be playing TF2 with discord on, but I doubt it has anything to do with it since it happens at the most random time possible while playing. Plus I have been playing hundreds of hours the past weeks and nothing happened. I played it only for few minutes tonight.
×