Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

jefire411

Member
  • Content Count

    261
  • Joined

Awards

This user doesn't have any awards

4 Followers

About jefire411

  • Title
    Member

Profile Information

  • Gender
    Male

System

  • CPU
    Ryzen 7 3700x
  • Motherboard
    Gigabyte X570 Gaming X
  • RAM
    16gb 2x8 3733mhz cl 16
  • GPU
    Powercolor RX 5700
  • Case
    Fractal Design Focus G
  • Storage
    500 gb Samsung 850 evo
    2 tb Seagate Barracuda Pro
  • PSU
    EVGA G3 550 Gold
  • Display(s)
    Sceptre C248B-144RN 144hz 24" 1080p monitor
  • Cooling
    Cryorig H7
  • Keyboard
    Razor 2013 Blackwidow w/ cherry browns and o-rings
  • Mouse
    Logitech G203
  • Sound
    Sony WH-1000XM3, KZ ZS10 Pro
  • Operating System
    Windows 10
  • Phone
    Huawei Mate 10 Pro

Recent Profile Visitors

1,525 profile views
  1. I double checked and found the game was indeed actually installed on the ssd. Another thing I found was that the lag I experienced was just Bethesda being Bethesda, the last update a couple days ago for FO76 made it so that there's a ton of lag in indoor areas with a lot o meat piles. I don't know what's up with the multiple volumes, though. Image relevent EDIT: Looks like it's a windows thing, should be fixed soon
  2. the whole load of new volumes. I was playing fallout 76 when I started lagging hard out of nowhere in an indoors area and textures would not for a good 10 or 20 seconds. I know the game runs like shit but I always had over 80 fps indoors, usually at around 100 to 120.
  3. I ran Samsung Magician a while back and the over provisioning did that. Maybe it's a windows thing? I've never had this happen before until a couple weeks ago
  4. the 46.58 gb of empty space? I think that's for over-provisioning
  5. This is what appears for me, and it's starting to effect some games stored on the hard drive. Sometimes textures won't load in fast enough. I have no idea what to do. My hdd probably isn't dying, it doesn't make any weird noises or anything. I'm running windows v2004 on a ryzen 7 3700x, rx 5700, 16gb dual channel 3733mhz cl 16 ram, samsung 850 evo and seagate barracuda pro 2 tb
  6. I would love a more in depth review of this laptop. This or the mag-15? edit: nvm, it's identical to the mag-15, with minor differences
  7. What country are you in? It's been out for a few months now
  8. OK I did that and it booted normally. After installing the 580 inside again, it also booted normally o_o I'll see tomorrow if I get the same problem...
  9. So I bought a used RX 580 about 2 weeks ago and used DDU to uninstall my GT 1030 drivers, but tt would still sometimes show artifacts watching videos, playing games, and even web browsing. After I ran DDU a second me it stopped doing that but sometimes it still randomly decides to not give a display to my monitor. Recently I'm dealing with the issue that it bootloops when I want to turn it on. It won't give a display but the lights on the mobo and gpu will light app, the HDD and fans will spin up, also my boot drive is on an ssd. Then it shuts down and starts again. I'm not sure if the gpu is
  10. I'm looking for over ear headphones with great sound but that also have decent to great noise isolation/cancellation. Should I get the PXC 550 open box for $130 or the HD 4.50 brand new for $145?
  11. What does having an unlocked laptop BIOS do? Is it just clearing a BIOS password or does it unlock features?
×